Bitcoin (BTC)

Uyarı: Bitcoin’de (BTC) Sert Düşüşler Başlayabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin her ne kadar bugün itibariyle değer kazanıyor olsa da, halen kritik dirençleri aşamadı. ABD’den gelen veriler sonrası düşüş yaşayan BTC, son saatlerde ise tekrardan toparlanmaya başladığı görülüyor.

Her ne kadar Bitcoin tekrardan yükseliş yaşamaya çalışsa da, bu hareketlerinin bir boğa tuzağı hamlesi olma ihtimali çok yüksek olarak görülmekte.

Düşen trend seviyenin üzerine sert iğneler atan BTC, bu seviyede bir kapanışta gerçekleştirerek ciddi bir fake out yaptığı dikkat çekiyor.

İlerleyen saatlerde Bitcoin‘in tekrardan 25 bin dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşayabilmesi için 23.500 dolar direnci üzerinde kalıcı olması gerekiyor.

Bitcoin’de İlerleyen Günlerde Ne Olabilir?

Lider kripto para birimi Bitcoin‘de şuanda teknik görümün çok olumlu olduğunu söylemek güç. Çok büyük bir süredir düşüş yaşayan BTC, halen ayı sezonu bitti diyecek kadar büyük bir yükseliş yaşamadı.

Halen 20 bin – 24 bin dolar aralığında gel git yapan Bitcoin, 10 Ağustos tarihinde ABD’de açıklanacak olan enflasyon verilerine odaklanmış durumda.

Enflasyon verilerine 2 – 4 günlük bir süre kala ise Bitcoin‘in (BTC) düşüşe geçmesi yükseliş yaşamasından çok daha olası gibi gözüküyor.

Belirsizlik ortamlarında her daim değer kaybeden BTC, enflasyon oranı geçtiğimiz aya göre yüksek gelmesi halinde ise 15 bin dolar seviyelerine ulaşacağı tahmin edilmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Hiç bir şey anlamamış insanlar daha BlockChain teknolojisinden. Bu başka bir dünya. Bu dünya ekonomisi ile alakası yok. Bu yeni düzen. Bunu anlatın önce insanlara. Bu kurtuluş!

En Son Yazılar

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09