Altcoin

Tyson Fury’dan Floki Inu’ya (FLOKI) Övgü Dolu Sözler!

Dünyaca ünlü ve şampiyonluğu olan Britanyalı boksör Tyson Fury, ünlü meme token olan Floki Inu için övgü dolu açıklamalarda bulundu. 1988 doğumlu olan ünlü boksör 2.06 boyuyla sporseverlerin dikkatini çekiyor.

Daha önce WBA, IBF, WBO, The Ring ve IBO ağır siklet dünya şampiyonlukları yaşayan Tyson, hala ringlerde boy göstermeye devam ediyor. Kripto para yatırımları ve tanıtımlarıyla bildiğimiz Tyson, Floki Inu için övgü dolu açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“floki ınu’nın tüm dünyada güçlü ortaklıklar kurduğunu söylediğimde bana güvenmeniz gerekiyordu. bundan sonra ne yapacağını görene kadar bekleyin!

kripto para sektörü bizimki gibi bir proje, ekip ve vizyon bekliyor! floki ınu ile Viking olmaktan gurur duyuyorum! Sonraki durak Valhalla! Bize katılın!”

Şeklinde açıklamalarda bulunan Tyson, kendini Floki Inu yatırımlarıyla beraber bir Viking olarak tanımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Floki Inu’nın tüm dünyada güçlü ortaklıklar kuracağını dile getiren Tyson’a bir çok kripto para yatırımcısı güvenmemişti.

Halen sert sözlerle eleştirilmeye devam edilen Tyson, bu açıklamalarının ardından kripto para yatırımcılardan çok sert tepkiler almış durumda. Bir çok yatırımcı bu açıklamaları para karşılığı yaptığını düşünmeye devam ediyor.

“Lomah Crypto” takma isimli bir twitter takipçisi Tyson Fury’a “herkesin bir fiyatı vardır, bunu görmek biraz garip” şeklinde sert ithamlarda bulunmuş durumda. Bir çok yatırımcının desteğini alan Lomah, kripto para yatırımcılarının ortak görüşünü dile getiriyor.

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08

Başarılı Analist Martinez, Bitcoin ve Bu Şaka Altcoin’in de Sert Yükseliş Bekliyor!

Kripto para yatırımcıları sektördeki boğa trendinin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Her ne kadar bunu…

11.02.2024 - 15:49

Kripto Balinaları Bitcoin Yükselirken Binance’de Listeli Bu Altcoin’leri Topluyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu özelinde yükselişlerin yaşandığı görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 13:35

SON DAKİKA: Elon Musk Köpekli Tweet Attı, Bu Altcoin 480 Kat Yükseldi!

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz dakikalarda resmi X/Twitter hesabı üzerinden bir tweet…

11.02.2024 - 11:23