Altcoin

Hong Kong’lu Emlak Zengini, Sandbox (SAND) Projesini Seçti!

“Metaverse” son dönemde herkesin sıkça duyduğu bir kelime haline geldi. Birçok işadamları ve milyarderler bu akımı yakalamaya çalışıyor. Özellikle birkaç kripto para birimi ve Metaverse projesi kısa sürede adından söz ettirdi ve Hong Kong’lu bir milyarder de bunlara katılmak üzere.

Hong Kong’un gayrimenkul devi New World Development’ın CEO’su Adrian Cheng, blockchain oyun platformu Sandbox’ta (SAND) sanal arazi alımı ile metaverse dünyasına giriyor.

Sandbox, Hong Kong merkezli blockchain tabanlı oyun şirketi Animoca Brands’in bir yan kuruluşu ve şüphesiz en popüler projelerden birisi. Şimdiden milyonlarca kullanıcının sanal dünyada yer almasını sağlayan ve onların arazi alım satımı gibi unsurlarla para kazanmasını kolaylaştıran proje, milyarderlerin de ilgisini çekiyor. Sandbox dünyasındaki öğeler ise tamamen NFT olarak alınıp satılmakta ve burada NFT formunda bir ev almak veya satmak mümkün.

Cheng Perşembe günü yaptığı duyuruda, Sandbox’a yatırım yapacağını ve en büyük dijital arazilerinden birini satın alacağını belirtti. Sanal dünyasının, Hong Kong ve Makao’yu dokuz Guangdong şehrine bağlayan yeni bir ekonomik bölge olan Greater Bay Area’daki girişimlerin iş başarısını sergileyen bir “inovasyon merkezi” içereceğini söyleyen Cheng, aslında yeni bir akımı başlatmış olabilir.

Bu akım yakında belirli şehirlerin ve en zenginlerinin kendi bölgelerini satın alıp, sanal sergiye dönüştürmesinin önünü açabilir ve dahi bu sektörü ana akım kabule ulaştırabilir.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57