Analiz

Günün En Çok Kazandıranları: ROSE ve MATIC Teknik Analizi!

Bitcoin şuan için her ne kadar 43.000 doları zorlasa da, genel olarak günlerdir sert düşüşler yaşamaya devam ediyor. Altcoin yatırımcıları Bitcoin düşerken kendi yatırım yaptığı kripto paraların Bitcoin’den pozitif olarak ayrışmasını istese de bu çok zor gözükmekte.

Bitcoin düşerken yükselmek çok zor olsa da, Bitcoin’in yatay gitmesi halinde bazı altcoinler sert yükselişler yaşayabiliyor. Bu altcoinlerden olan ROSE ve MATIC bugün en çok kazandıran kripto para oldular.

Hadi gelin birlikte sert bir şekilde yükseliş yaşayan bu 2 altcoinin kritik seviyelerine göz atalım:

MATIC İçin Kritik Seviyeler Neler?

CoinMarketCap verilerine 16 milyar dolardan fazla piyasa değeri bulunan Polygon, 13. sırada yer alıyor. Yayın saati itibariyle 2.32 seviyelerinden işlem gören MATIC bugün itibariyle %20’ye yakın bir yükseliş yaşadı.

2.14 – 2.21 direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başaran MATIC, bu direnç seviyesi üzerinde günlük kapanışlar yapması halinde yeni hedefi üst direnç bölgesi olan 2.45 dolar olması bekleniyor.

2.45 dolar direnç seviyesine kadar yükseliş yaşaması beklenen MATIC, kısa vadede %10’luk bir yükseliş daha yaşaması bekleniyor. Bitcoin’in düşüş yaşamaması durumunda yoluna devam edecek olan MATIC, düşüş durumunda 1.94 dolar desteğine kadar bir geri çekilme yaşayabilir.

Günün En Çok Kazandıranı ROSE İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.42 dolar seviyelerinde bulunan ROSE, bugün itibariyle yaptığı %20’lik yükselişle yatırımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Kritik bir direnç seviyesine ulaşan ROSE, 0.41 – 0.44 direnci üzerinde kapanışlar yapması halinde sert bir şekilde fiyatlanması bekleniyor.

0.41 – 0.44 direncinden reddedilmesi durumunda öncelikle ara destek seviyesi olan 0.36 seviyelerine kadar bir geri çekilme yaşayabilecek olan ROSE, bu seviyelerde tutunamaması durumunda 0.30 dolar desteğine kadar düşebilir.

Güzel bir yükselen trendi bulunan ROSE’nin bu trend çizgisi altında günlük kapanış yapmaması halinde güzel yükselişlerine devam edebilecek gibi gözükmekte.

Yazımızda bulunan grafiklerde ki destek seviyelerinden giriş yapabilecek olan okurlarımız, direnç seviyelerinden parçalı satış yaparak kar realizasyonu yapabilirler.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57