Haberler

En İyi Kazanç Getirecek Coin, BLOK Olabilir! Bloktopia’nın Binance Listelemesi, Her An Gelebilir!

Kripto piyasasında Metaverse çılgınlığı son hız devam ediyor. Metaverse’nin en fazla kazanç getiren projesi Bloktopia, en büyük Metaverse evreni olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. CoinMarketCap’in paylaştığı veride 2021 yılının en fazla kazanç getireni Bloktopia seçildi.

BlokPad Açıldı Yatırımcılar Akın Ediyor!

Bloktopia’nın yeni sansasyonel özelliği BlokPad devreye girdi. BlokPad sayesinde yeni araziler alabilecek yatırımcılar, yeni NFT’lerini de piyasaya sürebilecek. Metaverse başlangıcını kaçıran yatırımcılar BlokPad’e yatırım yaparak çok yüksek kazançlar sağlayabilirler.

Playstation İle Anlaşma İmzalandı!

Metaverse evrenlerinin en büyüklerinden olan Bloktopia, ünlü oyun firması olan Playstation’la da anlaşma imzalayarak bünyesine katmış gibi gözüküyor. Yaptığı büyük anlaşmalarla çok büyük potansiyel barındıran BLOK, yayın saati itibariyle bedava olarak nitelendirilen fiyat segmenti olan 0.07 dolardan işlem görüyor.

Binance’nin Yeni Tercihi Bloktopia!

Binance’nin resmi twitter hesabı üzerinden yapılan oylamalarda her zaman 1. olan BLOK, çok yakın zamanlarda Binance borsasında listelenmesi bekleniyor. Binance borsasında listelenmenin ardından sert bir şekilde fiyatlanacak BLOK, çok güzel alım fırsatı vermeye devam ediyor.

En Fazla Yenilik Bloktopia Evreninde Var!

Bloktopia’nın piyasaya süreceği yeni Metaverse evreni, bir çok yeniliği beraberinde getirerek yatırımcıları heyecanlandırıyor. Çok yakın zaman kullanıma açılacak olan Bloktopia evreni, açılmasıyla beraber fiyat 1 dolar seviyesine yükselmesi içten bile gözükmüyor.

Satış Baskısı Kalmadı!

BlokPad’in açılmasıyla beraber en fazla stake edilen coin unvanını kazanan BLOK, yatırımcılarının her satın aldıkları BLOK’ları kilitlemesiyle fiyat yükselmeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta kilitlerin açılmasıyla bir miktar düşüş yaşayabileceği unutulmamalı ancak bu baskıdan sonra tekrar yükseliş trendinin başlayacağı öngörülüyor.

Kilitlenen BLOK’lar sayesinde SIDUS coin’in ön satışına katılabilecek olan yatırımcılar kazançlarına kazanç katmaya devam ediyor. Kripto piyasasında bulunan bir çok ünlü ismin 10 – 100 dolar arasında hedefleri bulunduğu BLOKTOPİA, yeni MANA ve SAND olacak gibi gözüküyor.

Mark Zuckerberg’in Yeni Tercihi Bloktopia mı Olacak?

Facebook’un Kurucusu olan Mark Zuckerberg Metaverse evrenine olan yatırımlarla dikkat çekiyor. Daha öncelerde bazı Metaverse projelerine destek sağlayan Mark, resmi ortağı olarak Bloktopia’yı seçmesi bekleniyor.

Böyle bir haberin piyasaya sürülmesiyle bile 10x’ten fazla kazanç getirme potansiyeli olan BLOK, ilerleyen günlerde Binance listelemesiyle beraber Facebook ortaklığının açıklanması bekleniyor.

Bloktopia İçin En Kötü Hedef 1 Dolar!

Yayın saati itibariyle 0.070 dolar seviyelerinde bulunan BLOK, marketin crashlenmesiyle beraber en güzel alım fırsatı veren kripto para olması dikkatleri üzerine topladı. Daha önce 1 kere böyle bir düşüş yaşayan BLOK, ardındaki günlerde hızlıca 2x kazanç getirdi.

Yeni projelerinde açıklanmasıyla beraber bir çok yatırımcının yükseliş trenini kaçırmamak için sıraya girdiği BLOK, ilerleyen günlerde 1 – 10 dolar arası hedef seviyeleri bulunuyor.

Kucoin gibi dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesinde listelenen BLOK, önümüzdeki haftalarda Binance listelemesi gelmesiyle aşağıdaki grafikte ki gibi bir hareket yapması bekleniyor. BLOK token satın almak isteyen kullanıcılar Gate.io ya da Kucoin gibi borsaları tercih edebilirler.

 

*Burada yazılanlar yatırım önerisi niteliğinde değildir!

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listelenmiş Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) başarılı bir performans sergileyerek yaşadığı düşüşlerin önemli…

30.01.2024 - 16:05

Kredi Kartı ile Bitcoin (BTC), Altcoin, Altın ve Döviz Alanlara Uyarı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) aktardığı bilgilere göre son 1 yıllık dönemde bireysel kredi…

30.01.2024 - 14:57

CoinEx Wallet’tan Web3’ün Benimsenmesine Yönelik İlgi Çekici Girişimler

CoinEx tarafından işletilen çoklu zincirli bir kripto cüzdanı olan CoinEx Wallet, marka güncellemesini takiben Web3'ün…

30.01.2024 - 14:47