Altcoin

AscendEX Hacklendi: Bu Coin Sahipleri Dikkat! Zarar 80 Milyon Doları Aştı!

Kripto para borsaları hacklenmeye devam ederken, yatırımcıları da korku sarmış durumda. Son zamanlarda sık sık gerçekleşen hack olaylarına bir yenisi eklendi. Eski ismiyle BitMax olan borsa, büyük bir hack faciası yaşıyor.

Resmi twitter hesapları üzerinden verdikleri bilgiye göre ERC-20 ağında şüpheli hareketler görünce araştırma yapmaya başlayan ekip, fonların çalındığını ve ERC-20 ağıyla beraber Polygon ağından da, hackerların tokenleri gönderdiğini saptadı.

Her ne kadar bir çok yatırımcı korku ve panik durumu yaşasa da AscendEX borsası soğuk cüzdanlarda tuttukları kripto paralara bir zarar gelmediğini bildirdi. Hangi yatırımcı olursa olsun ne kadar zararı olursa bütün zararlarının borsa tarafından karşılanacağını bildirdi.

PeckShield Verileri Açıkladı, TARA Coin Yatırımcıları Dikkat!

AscendEX borsasında gerçekleştirilen hack saldırısının 78 milyon dolar seviyelerine ulaştığını söyleyen ünlü siber güvenlik araştırma firması, her ne kadar borsadan bir rakam gelmese de bu hack olayında gerçekleşen bütün olayları takipçilerine bir bir aktardı.

Ethereum üzerinden 60 milyon dolar, BSC üzerinden 9.2 milyon dolar ve Polygon ağı üzerinden 8.5 milyon dolar kaçıran ekip, en fazla çaldıkları token olan TARA coin yatırımcıları için kritik süreç başlıyor.

İlerleyen günlerde hackerlar ellerinde kripto paraları sattıkları zaman en fazla zararı görecek olan TARA coin’de, yatırımı bulunan okurlarımızın stop seviyesi bulunmadan yatırım yapmamaları gerekiyor.

Aralık ayının başından bu yana 12 günlük süreçte sadece 2 tane büyük borsa hacklendi ve zararın toplamda 278 milyon dolar olduğu düşünülüyor. Hack olayları yatırımcıları kripto paralardan uzaklaştırmaya devam ediyor.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51