Bitcoin (BTC)

Devasa Fon Şirketinden Bitcoin’e Güzel Haber! BTC Fiyatı Toparlanabilecek mi?

Kripto para sektörüne son dönemlerde daha çok olumsuz haberlerin hakim olduğu görülebiliyor. En büyük borsalardan olan FTX‘in likidite krizi ile birlikte iflas etmesi, sektörde büyük bir kapitülasyon evresinin başlamasına neden oldu.

Başarılı bir haber platformu olan Bloomberg’in bugün itibariyle aktardıklarına göre, halka açık en büyük hedge fon şirketi olan Man Group ilerleyen süreçte kripto para sektörü hakkında olumlu atılımlar yapabilir.

Konuya aşina olan kişiler, Man Group’un AHL ticaret bölümünün bu yıl sonuna kadar kripto para fonunu başlatmayı planladığını söyledi.

Man Group’un AHL ticaret bölümü şuan itibariyle zaten kripto vadeli işlemleri destekliyor. Yıl sonuna kadar spot piyasa içinde fonun oluşturulması, çok daha büyük yatırımcıların Bitcoin satın almasını sağlayabilir gibi gözükmekte.

Devasa fon yöneticisi Andre Rzym’un bu girişimi, birçok devasa Bitcoin yatırımcısı tarafından çok önemli olarak kabul ediliyor.

FTX borsasının çöküşü sonrasında halen devasa fon şirketlerinin kripto para sektörüne olan ilgisini kaybetmemesi, Bitcoin’in ilerleyen yıllarda çok daha farklı seviyelere ulaşmasını sağlayabilir.

Aylardır durmadan düşüş yaşayan BTC, Man Group gibi şirketlerin sektöre dahil olması sonucunda benimsenme oranını artırabilir.

Kısa vadede her ne kadar bu gelişme bir yükseliş trendi başlatamayacak olsa da, 2023 yılı itibariyle yaşanabilecek olası yükselişlerin çok daha volatil olmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40