Borsa

Bitcoin Borsası Kucoin CEO’su Lyu: “Bu Sefer, Bize Saldırabilirler”!

Kripto para sektörünün son dönemlerde büyük bir krizin içerisinde olduğu görülebiliyor. Zor bir süreçten geçen dijital varlıklar, yaşanan büyük çöküşlere rağmen halen toparlanmayı başaramamış durumda.

FTX‘in likidite krizi yüzünden iflas etmesinin ardından birçok yatırımcı borsalara olan güvenini tam anlamıyla kaybetti. Borsalardan varlıklarına çeken yatırımcılar, Metamask veya Trust Wallet kullanmaya başlamış durumda.

Bu süreçte birçok borsa kötü günler yaşadı. Huobi, Gate.io, Crypto.com ve Gemini gibi devasa borsalar, ciddi iddialar ile karşı karşıya kaldı.

Popüler kripto para borsası Kucoin ise son dönemlerde ortaya atılan bu söylentilerden diğer platformlara göre uzak kalmayı başardı.

Kucoin CEO’su Johnny Lyu ise bugün itibariyle resmi Twitter hesabı üzerinden bir duyuru metni paylaştı. Bu duyuru metninde kendi borsalarına bir FUD saldırısının yapılabileceğini söyleyen Ju, yatırımcılara şu sözleri aktardı:

“Piyasa şu anda benzeri görülmemiş düzeyde endişe ve belirsizlikle karşı karşıya. Son günlerde kripto platformlarına birçok FUD saldırısı gerçekleştiriliyor. Kaosun ortasında, bize (Kucoin borsasına) yeni bir FUD saldırısı olacağını tahmin ediyoruz. Lütfen FUD’u bölgelere ayırın ve her kullanıcının varlığını koruyacağımızdan emin olun.”

“Sektörümüzün sizlere her zamankinden daha fazlasına ihtiyacı var. Kullanıcıların varlıklarını korumak için birlikte durmalıyız. Paniğin kazanmasına izin vermeyin!”

Yatırımcıları, olası bir FUD operasyonuna karşı olarak birlik olmaya davet eden Kucoin CEO’su Johnny Lyu, sektöre korku pompalayanların kazanmasına izin vermeyin diyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

İşte Bugünün En Çok Yükselen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

08.03.2024 - 00:46

Kripto Piyasa Yapıcı DWF Labs Binance’deki Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün en büyük piyasa yapıcılarından bir tanesi olan DWF Labs, attığı adımlarla yatırımcıların…

07.03.2024 - 23:38

Türk Bitcoin Fenomeni, 63 Popüler Altcoin’de Kritik Destek Noktalarını Paylaştı!

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ani geri çekilmeler yaşayan kripto varlıklar,…

07.03.2024 - 23:08

SON DAKİKA: SEC, Franklin Templeton Ethereum (ETH) ETF’sini Erteledi!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz dakikalarda Franklin Templeton Ethereum ETF'sini erteleme kararı…

07.03.2024 - 22:40

Binance’deki Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Yüklü Satış Yapacak!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Binance borsasında listelenmiş bir altcoin olan Optimism'in Vakfı, OP satışı…

07.03.2024 - 22:19

SÖYLENTİ: Bu Popüler Altcoin, Microsoft ile Yeni Bir Ortaklık İmzalamış Olabilir!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Microsoft, kripto sektörüne verdiği destekler ile tanınıyor.…

07.03.2024 - 22:00