Chanlink (LINK)

Chainlink, 2 Önemli İsmi Ekibine Kattı! LINK Teknik Analizi!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir coin olan Chainlink, geçtiğimiz saatlerde blockchain teknolojileri konusunda uzmanlaşmış 2 tane ismi ekibine dahil ettiğini açıkladı.

Catalini ve Boneh’in artık Chainlink’in üreticisi olan Chainlink Labs’de teknik danışman olarak çalışacağı açıklandı. Catalini ve Boneh’in çalışmalarını Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolü’nün (CCIP) geliştirilmesine odaklanacakları duyurdu.

Merkezi olmayan blockchainler arası mesajlaşma, veri ve token hareketleri için sansasyonel bir gerçeklik olarak kabul edilen CCIP’nın, ilerleyen günlerde Catalini ve Boneh’in de yardımıyla çok farklı seviyelere ulaşması bekleniyor.

Chainlink’in kurucu ortağı Sergey Nazarov’un, gerçekleştirdiği lansmana şu sözler damga vurdu:

 “Dan ve Christian sektördeki en başarılı akademisyenlerden ikisi. Tüm bu endüstri ve bir çok blockchain tabanlı bir dünya için bu temel mimariyi oluşturduk. onların rehberliğine sahip olmaktan onur duyuyoruz.”

Dan Boneh ve Chritstian Catalini’nin sektörde bulunan en başarılı akademisyenlerinden olduğunu söyleyen Sergey, bir çok blockchainli bir dünya hayal ediyor.

Chainlink İçin Kritik Seviyeler Neler?

CoinMarketCap verilerine göre 7 milyar dolar piyasa değeriyle 22. sırada bulunan LINK, yayın saati itibariyle 14.85 dolar seviyelerinde fiyatlanıyor.

Uzun vadeli tablomuzda Chainlink’e baktığımız takdirde, 14.88 dolar seviyesinin kritik bir destek olduğunu görebiliyoruz. Bu destek seviyesi altındaki haftalık kapanışlar 8.20 dolar desteğine doğru bir yolculuk başlayabilir.

Bitcoin’in 36.000 dolar seviyelerinden dönüş yapıp yükselişe başlayacağını düşünen uzun vadeli yatırımcılar Chainlink’i bu seviyelerden değerlendirebilirler. Bitcoin’in 30.000 dolar seviyelerini düşmesini bekleyen yatırımcılar ise LINK’de alım için 8.20 dolar destek seviyesini bekleyebilir.

Henüz grafik üzerinde bir alım setup’ı oluşturmayan LINK, ilerleyen günlerde Bitcoin’in yukarı doğru yükseliş yaşamasıyla beraber sert hareketler gerçekleştirebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Tutan Herkesin Varlıklarını Sattı!

Dev kripto para borsası Coinbase, 21 Aralık 2023 tarihinde bir Bitcoin hard forku olan Bitcoin…

03.02.2024 - 20:10