Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) Kahininden Şaşırtan ABD Doları Açıklaması!

Bitcoin (BTC) ile ilgili yaptığı açıklamaları ile tanınan ve Bitcoin Kahini olarak bilinen Peter Brandt, bu sefer ABD doları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Brandt, bugün paylaştığı gönderisinde ABD dolarının alım gücünün 1947 yılından beri nasıl düştüğünü ortaya koydu ve önemli bir açıklamada bulundu.

Brandt, ABD Dolarının Üzerini Çizdi

Brandt, yapmaktan en emin olduğu alım satım işleminin, ABD dolarının alım gücüne yönelik olduğunu vurguladı. Brandt, ABD dolarının ve bütün itibari para birimlerinin 1947 yılından beri olduğu gibi devamlı olarak değer kaybetmeye devam edeceğini vurguladı.

Burada ABD doları veya itibari paralar yerine hangi varlığın alınacağını belirtmeyen Brandt, aslında itibari para yerine her şeyin alınabileceğini ifade etti.

Brandt’in söz konusu gönderinin altına gelen yorumların büyük bir çoğunluğu ise lider kripto para birimi Bitcoin’e yönelik oldu. İlgili cevapların büyük bir kısmında kullanıcıların “Bitcoin’in bu sorunu çözeceğini” vurguladığı görülüyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), zirve noktasından yaklaşık %50 düşmüş ve değer kaybetmiş olsa da hala Kasım 2020’ye kıyasla %206 değer kazanmış durumda. Bitcoin’in 2021 yılındaki performansı aslında büyük bir kapı araladı. El Salvador, BTC’yi resmen meşru para birimi olarak kabul etti.

BTC’nin enflasyona karşı dirençli olması, yıllık performansına bakıldığında net bir şekilde görülebiliyor ve El Salvador da bu durumu farketmiş gibi gözükmekte. MicroStrategy gibi birçok şirket de değer saklama ve tasarruf özelliğinden dolayı BTC’yi tercih etmekte ve Peter Brandt’in bu vurgusu da durumun sürebileceğini gösteriyor.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45