Haberler

Blossom Capital, Bitcoin ve Kiripto Para Sektörü İçin 432 Milyon Dolarlık Fon Başlattı!

2017 yılında kapsamlı bir yatırımcı olarak Londra’da kurulan girişim sermayesi Blossom Capital, kripto para piyasasına daha büyük yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Blossom, bu sabah 432 milyon dolarlık yeni bir fon başlattığını açıkladı. Fonun büyük bir kısmının ise kripto para sektörüne yatırım yapmak için kullanılması planlanıyor.

Bitcoin Ve Kripto paralara 432 Milyon Dolar Fon Aktarılacak

Kripto para endüstrisi son zamanlarda oldukça büyük yatırım fonları ile destekleniyor. Bunlardan biri de bu Blossom Capital’in başlattığı 432 milyon dolar değerindeki girişim fonu.

Şirket bu fonu, tüketici, siber güvenlik, geliştirici araçları, hizmet alanında kurumsal yatırım, fintech ve kripto para borsaları dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde kullanmayı amaçlıyor. Ayrıca, fondan sadece Seri A sermayesi arayan, Avrupa ülkelerindeki girişimcilerin faydalanabileceğini söylüyor.

Blossom firmasının kurucu ortağı Ophelia Brown, şirketin Bitcoin (BTC) ve diğer kripto varlıklardan tuttuğunu söyleyerek, ”daha önce sahip olduklarımızın kat ve kat daha fazlasına sahip olmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Şirket daha önce başlattığı yatırım fonları ile kripto para birimlerine, NFT’lere ve metaverse evrenine yatırım yaptıklarını da belirtmekte. Bununla birlikte Blossom, web3 geliştiricilerine yatırım yapmak için gerekli alt yapı çalışmalarına devam ettiğini söylüyor.

”Sahip olduğumuz bazı NFT’ler var. Kimseden bir şey gizleyecek değiliz.”

“Yatırım yaptığımız NFT ve kripto para birimlerinin arkasında bulunan ekiplerin çok iyi işler çıkardığını ve gelecekte çok daha başarılı olacağına inanıyoruz.”

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28