Haberler

Hindistan Başbakanı Modi, Bitcoin ve Kripto Para İle Mücadele Konusunda Tüm Ülkeleri İş Birliğine Davet Etti!

Son zamanlarda kripto para düzenlemeleri ile meşgul olan Hindistan’dan yeni bir açıklama geldi. Ülkenin Başbakanı Narendra Modi, kripto para birimlerinin üretmiş olduğu zorlukların üstesinden gelebilmek için uluslararası iş birliği teklifinde bulundu.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumunda konuşan Modi, Bitcoin, blokchain ve kripto para sektörüne dair tüm sorunların ülkelerin ortak bir sorunu olduğunu ve bunun birlikte çözülmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Modi’den Tüm Dünyaya Çağrı ”Kripto Paralarla Birlikte Mücadele Edelim”

Dünya Ekonomik Formuna katılmak için İsviçre’nin Davos kasabasına giden Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin kripto para birimlerine yönelik konuşması dikkat çekti.

Modi, kripto para sorununu tüm dünyanın etkilendiği tedarik zincirindeki aksaklıklara, pandemi sürecine ve iklim krizine benzeterek şu açıklamalarda bulundu.

”Kripto paralar değişen ve dönüşen küresel dünya için hep birlikte hareket etmemizi gerektiren ve zorlukların üstesinden birlikte gelebileceğimiz bir sektör halini aldı.”

“Bu endüstri ile mücadele edebilmemiz için her ulusun her kurumun ortak kararlar alarak senkronize bir şekilde hareket etmesi gerekiyor.”

Daha önce çıkan haberlere göre Hindistan merkez bankasının kripto para birimlerinin tamamen yasaklanmasını istediği bildirilmişti.

Ancak Bakanlık düzeyinde gelen son açıklamalar, kripto paraların tamamen yasaklanmayacağını ama düzenlemek için çalışmaların olduğu yönünde oldu.

Yorumları Göster

  • Salak geri zekalı insanlar olduğu sürece cripto nun önü açılmaz dünyanın geleceği sanal para zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23