Altcoin

Bitcoin Düşerken Bu Metaverse Coin’i, Ay Sonuna Kadar Yükselebilir!

Kripto piyasasının trendinin metaverse olduğu biliniyor. Son dönemlerde diğer kripto para birimlerine karşı sessiz kaldığı görülen bu ürünler, ilerleyen günlerde tekrardan yükselişe geçebilir.

Metaverse ürünleri arasında Türk kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği bir ürün olan Bloktopia, 2021 yılının sonundan bu yana aralıksız bir şekilde düşmeye devam etmekte.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) bakımından dahi aşırı satış seviyelerinden işlem gören Bloktopia, halen beklenen yükselişi yaşayamadı.

BLOK ekibinin yol haritasında aktardığı verilere göre, haziran ayının sonuna kadar yakım gerçekleşmesi gerekiyor. Satılan arazilerden gelen gelirlerin büyük çoğunluğunun yakılacağını aktaran ekip, halen beklendiği kadar büyük bir yakım yapmamış durumda.

İlerleyen günlerde olası bir erteleme gelmemesi durumunda kritik haberleri ardı ardına paylaşabilecek olan BLOK ekibi, popüler kripto para biriminin tekrardan yükselişe geçmesini sağlayabilir.

Bloktopia, Hangi Seviyelere Kadar Yükselebilir?

Halan major düşen trendini kırmayı başaramayan Bloktopia, ilerleyen süreçte bu düşen trend seviyesine kadar bir yükseliş yaşaması olası gözükmekte.

Yaşanabilecek olan bu olası yükselişlerden yatırımcıların yüzde 100’den fazla kar oranı getirisi sağlaması beklenirken, uzun vade yatırımcılarının zararlarını bu yükselişlerin kurtarması olası gözükmüyor.

Bloktopia‘nın uzun bir süredir borsa listelemesi duyurmaması ise yatırımcıları meraklandırıyor. Her ne kadar yatırımcılar büyük bir duyuru bekliyor olsa da, BLOK ekibi 20 gündür sessizliğini korumakta.

Bitcoin‘in düşüşlerinde projelerini korumayı başaramayan BLOK, Kucoin borsasında ilk çıktığı 0.0025 dolar seviyelerine yaklaşmış durumda.

İlerleyen süreçte yapacakları hamleler ile popüler metaverse projesine hacim kazandırması gereken BLOK ekibi, yeni duyurular yapmaması durumunda ise düşüşlerin devam ettiği görülebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’leri Sert Düşüşler Yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta itibariyle kripto para sektörünün ana gündem maddelerinden bir tanesi haline dönüşen ERC-404 altcoin'leri,…

12.02.2024 - 12:00

DİKKAT: Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir proje olan Loopring (LRC), son saatlerde…

12.02.2024 - 10:57

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18