Ripple (XRP)

Bitcoin (BTC) Düşerken, Müjde Ripple’dan (XRP) Geldi!

Kripto piyasasının en popüler blockchain şirketlerinden bir tanesi olan Ripple, Çarşamba günü gerçekleştirdikleri duyuruya göre, Kanada’daki ilk ofisini açtıklarını ve artık dünyanın dört bir yanında çalışmalar yaptıklarını paylaştı.

Toronto merkezli bu yeni ofis, şirketin “ana mühendislik merkezi” olarak hizmet verecek. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ise, ülkenin en kalabalık şehrinde çok sayıda yetenekli gençlerin bulunduğunu söylüyor.

Ripple, uzun vadede “yüzlerce” genç blockchain yazılım mühendisini işe almayı hedeflediğini ve Toronto’da kripto sektörünün gelişmesi adına büyük atılımlar yapacaklarını yatırımcılar ile paylaştı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse şirketinin, Coinbase gibi iş gücünü önemli ölçüde azaltan diğer büyük kripto para birimi şirketlerinin aksine, işe alım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Garlinghouse yaptığı açıklamada, birçok genç ve yetenekli mühendisin kripto para sektörüne girmek için geleneksel finanstan ayrılmaya başladığını burguluyor.

Toronto Belediye Başkanı John Tory ise, Ripple‘ın “yenilikçi teknolojisini” överek, önemli blockchain şirketinin Toronto şehri ile “mükemmel bir uyum” yakalayacağına inandığını söyledi.

Ripple Kanada’daki ilk ofisini açmadan önce, “Blok Zinciri Araştırma Girişimi (UBRI)” programının bir parçası olarak birkaç Kanada üniversitesi ile işbirliği yaptıkları ve kademeli bir şekilde büyümeye devam edeceklerini söyledi.

2021 yılında, Miami ve Dubai‘de de ofisler açan Ripple, kripto sektörünün gelişmesine yardımcı olmak için dünyanın birçok bölgesine blockchain teknolojisi götürmeyi hedefliyor.

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17