AnalizBu Analist, Bitcoin'de (BTC) Mega Boğanın Başladığına Emin!

Bu Analist, Bitcoin’de (BTC) Mega Boğanın Başladığına Emin!

Bitcoin'de mega boğa gerçekçi bir tahmin mi?

Takip et blank

Lider kripto para birimi 2021 yılının Kasım ayından bu yana değer kaybediyor. Neredeyse 1 yıldır düşüş yaşadı görülen Bitcoin, daha önceki çoğu ayı sezonunu bu denli sert düşüşlerin ardından sonlandırdığı dikkat çekmekte.

Kripto para yatırımcıların son aylarda bir umut olması için yakından takip ettiği bir analist olan Aurelion Ohayon, boğa tahminleri yapmaya devam ediyor.

Her ne kadar popüler analistin tahminleri Bitcoin için gerçekleşebilecek seviyeler olsa da, şimdiki şartlarda bir mega boğa sezonunu konuşmak çok güç.

Popüler analistin son paylaştığı Bitcoin dalga analizi grafiğine göre, BTC 2025 yılına kadar 280 bin dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yaşayacak.

BTC‘nin ayı sezonunun dip seviyelerine ulaştığından emin olduğu görülen Ohayon, Twitter hesabı üzerinde mega boğa paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Bitcoin’de Mega Boğa Başlıyor Olabilir mi?

Lider kripto para birimi olan Bitcoin 2024 yılında halving nedeniyle ciddi bir yükseliş yaşayarak bir mega boğa sezonu başlatması bekleniyor. Ancak küresek ekonomilerdeki kaostan ötürü şuanda bu ihtimaller çok zor gözükmekte.

ABD dolar endeksi (DXY) her geçen gün değerine değer katıyor. Bitcoin‘in DXY’nin değer kazandığı bir dönemde boğa sezonu başlatması mümkün değil.

Bitcoin ve ABD borsalarının tekrardan eskisi gibi sert bir şekilde yükseliş yaşayabilmesi için Amerikan Merkez Bankasının (FED) faiz oranları şahin bir şekilde düşürmesi gerekiyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

1 Yorum

  1. Çekersin doları, yaparsın tether bitti. Para buhar olmadı ya. İnsanlar bı küçük faizlerin bi işe yaramadığını er geç anlayacaklar.
    Bir tarafta geleceğin ileri teknolojisi diğer tarafta alternatif bir çözüm dahi üretmekten aciz hangi faiz oranını yapalım bu sefer’den öte gidemeyen örümcek kafalar… Bitti artık. İnsanları sömürüp para üzerinden para kazanma devri bitti.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkan Haberler

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, Bu 2 Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Dev kripto para borsası Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda listeleme yol haritasında olan Aerodrome Finance (AERO) ve Velodrome Finance (VELO) isimli 2 altcoin'i listeleyeceğini duyurdu. Bu listeleme...

SON DAKİKA: Binance Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Son süreçte Binance listeleme söylentilerinin odak noktasında olan RONIN isimli altcoin, son gelen duyuruya göre Binance'de listeleniyor. Başarılı kripto borsası, RONIN alım satımının bugün...

Dev Balinalar, Her Fırsatta Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor! Ralli mi Yaşanacak?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar kripto gündemine geliyor. Balinaların satın alım yaptıkları projeler, yükseliş döngülerinde diğer projelere kıyasla...

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Tesla kurucusu Musk'ın paylaşımları, kripto varlıkların fiyat...

Bitcoin Borsası Binance Bu 4 Altcoin’i Delist Edeceğini Duyurdu, Sert Düşüşler Yaşandı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla sektörün gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance bu sabah itibariyle yeni bir altcoin delist duyurusu paylaştı. Platformdan...

Binance Kurucu Ortağı, Son Altcoin Listeleme Sızıntısı Hakkında Konuştu!

Dev kripto para borsası Binance bugün Ronin isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurdu. Bu duyuru sonrası Ronin'de sert düşüş yaşandı. Bu düşüşlerin sebebinin ise Ronin listelemesinin...