Altcoin

Veriler Bu Altcoinin Yükselişe Hazır Olduğunu Gösteriyor!

Cardano, geçtiğimiz dönemde çok fazla ortaklığa imza atmış ve özellikle akıllı kontrat desteği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Eon son EGLD ile yapılan ortaklık, Cardano ağı üzerinde stablecoinlerin de barınmasına imkan sağladı ve Cardano ağı çok daha efektif bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Haber kanadında olumlu gelişmeleri olan ADA’da teknik görünüm de bir hayli olumlu.

Piyasa değerine göre en büyük 4. kripto para birimi olan ADA’nın, 4 saatlik grafiğine bakıldığında simetrik üçgenden çıktığı görülmekte.

Cardano kırılmanın gerçekleşmesinden bu yana %6’lık bir yükseliş yapsa da hala yükseliş için önünün açık olduğu söylenebilir. Grafiğe baktığımızda üçgenin eksen yüksekliği, ADA’nın 2.83 dolarlık bir hedefe ulaşması için son yüksek seviyeden, yaklaşık %20 daha yükselebileceğine işaret ediyor.

İşlerin ters gitmesi ve düşüş olması durumunda da dikkat edilmesi gereken seviyelerin 2.13 dolarlar olduğu görülüyor. Bu seviyeler altına olabilecek düşüş, 1.90 dolarlara kadar geri çekilmeleri tetikleyebilir.

Büyük Yatırımcıların da Odağında

Zincir içi veriler incelendiğinde 160.000’den fazla adresin ortalama 2.20 dolar fiyatla, 6 milyar dolarlık ADA satın aldığı görülmekte.

Yine geçmiş dönemde yaklaşık 70.000 adresin 2.46 ila 2.53 dolar seviyesinden 1.12 milyar dolarlık ADA satın aldığı da biliniyor.

Olumlu teknik görünüm ve haberlerin yanında büyük yatırımcıların da ADA ile ilgileniyor olması ilerleyen günlerde yükselişler olabileceğini bir göstergesi.

Ancak unutmamak gerekir ki hangi altcoin yatırımı yapılırsa yapılsın mutlaka Bitcoin hareketlerini yakından takip etmek ve stop limit emirlerini kullanarak bir strateji dahilinde yatırım yapmak büyük önem arz ediyor.

En Son Yazılar

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07