Altcoin

Ünlü Trader: “Bitcoin Bu Seviyede Tutunursa 4 Altcoine Dikkat!”

Bitcoin’in hafta sonu yaşadığı ralli sonrası suların durulmasının ardından altcoinlerde gözle görülür bir hareketlilik başladı. Nitekim Band ve Zcash gibi bazı kripto paralar hızlı bir yükseliş kaydetti.

Bu son hareketlilik ise bazı kripto para traderlarının konuyla ilgili açıklamalar yapmasına neden oluyor. Ünlü trader CryptoCapo’ya göre BTC eğer 10.500 dolar seviyesini tutarsa altcoinler için yükseliş uzun soluklu olabilir. Özetle Bitcoin kritik seviyenin üzerinde olduğu müddetçe altcoinler için işler yolunda görünüyor.

“Bitcoin 11.500 ila 11.700 doları gördükten sonra bir süreliğine tutunması gereken destek seviyesi olan 10.400 ve 10.500 dolar seviyesini test etmek için aşağı yönlü hareket etti. Bu seviyenin üzerindeki longlarla, altındaki shortlara bakıyorum. BTC 10.500 doların üzerinde kaldığı müddetçe altcoinler çok iyi performans sergilemeli. Söz konusu altcoinler: EOS, XTZ, XRP, XLM …”


Başarılı öngörüleriyle tanınan ünlü trader ayrıca son attığı tweetinde 12 bin doların üzerine çıkması halinde BTC’nin 14 bin dolara doğru yol alacağı yorumunu da yaptı:


Öte yandan Bloomberg’in 2 gün öndeki son kripto para raporunu yayınlayan Mike McGlone da piyasadaki belirleyici faktörlerin etkisiyle Bitcoin’in daha da yükseleceğine işaret etti. Bu da altcoinler için BTC ile beraber yükselişe geçerek yeni bir ralli yakalama fırsatı anlamına gelebilir.

Bitcoin’in ani gerilemeleri altcoinlerde ciddi düşüşler yaşatabilir. Bu sebeple kripto para yatırımı yaparken mutlaka “parçalı” bir şekilde yatırım yapmak ve birden fazla ürüne girerek sepet yapmak son derece önemli.

En Son Yazılar

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsası UpBit, paylaştığı altcoin listeleme hamleleri ile gündeme…

07.02.2024 - 16:44

SON DAKİKA: Abu Dabi Global Market, Solana (SOL) Vakfı ile İşbirliği İmzaladı!

Son dakikalarda Reuters'in paylaştığı bilgilere göre Abu Dabi Global Market (ADGM), Solana (SOL) Vakfı ile…

07.02.2024 - 15:26

Bu Popüler Altcoin, 2 Arap Şirketiyle Ortaklık Kurdu! İşte Detaylar..

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Alchemy Pay (ACH), bugün itibariyle yeni…

07.02.2024 - 15:17

Binance, Bitcoin, ETH, USDT ve BNB Rezerv Raporunu Açıkladı! Tehlike Var mı?

Birkaç yıl önce FTX borsasının iflası sonrasında kripto para borsaları şeffaflığı artırmak için rezervlerini kullanıcılarla…

07.02.2024 - 14:48

SICAK GELİŞME: Binance’deki Bu Altcoin, Yakında Birden Fazla Ortaklık Açıklayacağını Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir proje olan LeverFi…

07.02.2024 - 14:18

Bitcoin’deki Düşüşü Doğru Bilen Matrixport Analisti, Yeni BTC Tahminini Paylaştı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin yaşandığı görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) satış…

07.02.2024 - 14:04