Haberler

Ünlü Ekonomist Mike McGlone Yorumladı! Bitcoin (BTC) 100.000 Dolara Gidiyor!

Bitcoin (BTC) önde gelen bir çok kripto para analistinin, iyimser bir aralık ayı beklentilerinin aksine eşi görülmemiş bir tarzda tahminlerinde yanıldığını gördük. Bloomberg’in kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone ise Bitcoin’i hala ”kalıcı boğa piyasasında” olarak görüyor.

Bitcoin (BTC) Kalıcı Boğa Sezonuna Devam Ediyor

Bloomberg’in kıdemli emtia analisti Mike McGlone, 22 Aralık tarihinde Tape Podcast’ta Bloomberg’den Paul Sweeney ve Sonali Başak ile genel piyasa değerlendirmesi için bir araya geldi. McGlone, piyasa değerlendirmesi için bir araya geldiği yayında Bitcoin ve kripto para piyasası için nelerin olabileceği ile ilgili iyimser görüşlerini paylaştı.

Analist, petrolü ”ayı piyasasında” olarak nitelerken, Bitcoin ve kripto para birimlerinin tam tersi olduğunu belirtti. Geçen yılın aralık ayından bu yana değeri iki katından fazla artan Bitcoin için McGlone, ”kalıcı bir boğa piyasasında” olduğuna dair verilerin güçlü olduğunu söylüyor.

Öngörüsüne dayanak olarak ise bir çok kurumsal yatırımcının Bitcoin yatırımlarını artırması ve daha farklı faktörlerin kripto paralardaki tutumları, umut verici bir geleceğe emin adımlarla ulaştıracağına inanıyor.

Bitcoin 2022 yıiında 100.000 dolar olacak

Bitcoin, analistin bir yıl önceki ulaşmasını öngördüğü bölgede konsolide olmaya devam ederken, kripto paraların gelecekte ne tür bir hareket sergileyeceğini öngörmek çok zor.

Bununla beraber McGlone, BTC’nin şu anki seviyeden spesifik bir hareket beklemediğini ancak her zamanki inişli çıkışlı hareketi ile, 2022 yılı için nihai hedef olarak gördüğü 100.000 dolara ulaşacağını öngörüyor.

Analiste göre BTC için düşüş trendinin dönüş noktası olan 45.000 dolar seviyesi, kripto para birimi için dip noktası olarak kabul edilebilir. Ayrıca McGlone, BTC’nin yükselme trendine devam ederek, yakın gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 seviyesinin üzerine çıkacağını tahmin ediyor.

Sonrasında ise 75.000 dolara kadar ulaşacağını ve burada bir düzeltme beklentisinin olduğunu vurguluyor.  BTC, 75.000 dolar seviyesindeki düzeltmesini bitirdikten sonra 100.000 dolar bandına hareket edeceğini öngörüyor.

Altcoinler hakkında da görüşlerini belirten McGlone, ”üç silahşör” olarak nitelendirdiği Bitcoin, Ethereum ve stablecoinlerin sağlıklı hareketlerinin gerekli olduğunu, diğerlerinin ise spekülasyon ve manipülasyondan başka bir işe yaramadıklarını vurguladı.

Özelikle meme coin DOGE ve SHIB’in zamanla piyasadan silineceğini vurgulayan analist, bu tür kripto varlıklardan uzak durulması gerektiğini düşünüyor.

Yorumları Göster

  • Doge ve shiba silinmesi mümkün değildir. Çünkü nasıl televizyonda haber veriliyor aralarda reklam veriliyorsa bunlarda öyledir. Durmadan haber veremezsiniz...

En Son Yazılar

Düşükten Alıp Zirveden Satmakta Usta Tüccar, Ethereum (ETH) Satışı Yaptı!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Şuan itibariyle sektörde bir altcoin rallisi beklentisi olsa…

23.02.2024 - 23:24

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Binance ile ABD Arasındaki Davada Yeni Gelişme!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, uzun bir süredir ABD düzenleyici kurumları ile mücadele…

23.02.2024 - 22:37

Bitcoin Yatırımcıları Dikkat: FED Yöneticisi, Faiz İndirimleri İçin Olası Tarihi Açıkladı!

Kısa bir süre önce New York ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı John Williams yeni bir…

23.02.2024 - 22:26

Justin Sun, Yine Ethereum (ETH) Topluyor Olabilir! İşte Son Veriler..

Önemli kripto projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, son dönemlerde kripto gündemine…

23.02.2024 - 21:20

Bu Veteran Altcoin’in CEO’su Yeni Bir Duyuru Yaptı, Sıçrama Yaşandı!

Kripto para sektörünün demirbaş altcoin'lerinden bir tanesi olan Eos (EOS), uzun bir süredir sessizliğini koruyordu.…

23.02.2024 - 20:41

Matrixport, Bitcoin (BTC) İçin Yeni Bir Fiyat Tahmini Yaptı!

Son dönemlerde yaptığı nokta atışı tahminlerle kripto piyasasının gündeminde yer alan Matrixport isimli analitik şirketi,…

23.02.2024 - 19:27