Bitcoin (BTC)

Ünlü Bitcoin Boğasından Sert Açıklama: “Pişman Olacaksınız”

Lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı 3.000 dolara kadar gerilediğinde bile bunu destekleyen ünlü yatırımcı ve sunucu Max Keiser, yine aynı tutumunu korumakta. Popüler kripto para stratejisti ve eski Wall Street traderı olan Keiser, daha önce yaptığı açıklamada BTC fiyatının bu yıl 220.000 dolara kadar çıkabileceğini vurgulamıştı.

Bitcoin ETF onayını da aylar öncesinden duyuran Keiser’in fiyat tahmini hala geçerli ve BTC’nin 220.000 doları görüp görmeyeceği merak ediliyor.

Bitcoin İçin 1 Milyon Dolar Mümkün

Keiser daha bu tahminine ulaşılamamışken beklemek yerine çok daha iddialı bir tahmin ortaya atmayı tercih etti. Ünlü isim, Bitcoin fiyatının 1 milyon doları göreceğini ve İngiltere Merkez Bankasının bu fiyattan BTC almak için yalvaracağını vurguladı. Merkez bankası yetkililerine “çok pişman olacaksınız” diyerek seslenen Keiser, itibari para odaklı parasal sistemin çökeceğini düşünüyor.

Matematiksel olarak Bitcoin yatırımı yapmanın garanti kazanç getirdiğini belirten Keiser, aslında İngiltere Merkez Bankası Başkanı Jon Cunliffe’e cevap verdi. Cunliffe, kripto paraların büyüyen ekonomiler için büyük risk olduğunu vurgulayarak hiçbir ülkenin kripto para yatırımı yapmaması gerektiğini ifade etmişti.

Keiser ise tam tersi bir yaklaşım benimseyerek kripto para yatırımı yapmayanların geride kalacağını ifade etti ve yatırımcılara dikkatli olma çağrısında bulundu.

Finansal krizin yakın olduğunu da düşünen ünlü yatırımcı, bunun 2008 yılındakinden farklı olacağını belirtti. Keiser’e göre bu kriz Bitcoin fiyatının 1 milyon doları görmesini sağlayacak.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04