Ethereum (ETH)

Ünlü Analistten Ethereum (ETH) Açıklaması: Bu Seviyelerden ETH Alınır mı?

Kripto para analisti ve trader Lark Davis, son yaşanan düşüşlere yönelik yeni bir açıklamada bulundu ve durumu değerlendirdi. Davis, özellikle toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum’a yönelik bir açıklamada bulunarak, bunun değerinin bir hayli altında olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Davis’ten Ethereum ve PayPal Karşılaştırması

Davis bu tahminini ise Ethereum ile PayPal’ı karşılaştırarak haklı göstermeye çalıştı. Ünlü analiste göre Ethereum şimdiden ödeme devini geride bırakmaya başladı ve piyasa değerine göre daha alt sıralarda yer alsa da kullanım açısından fark oluşturuyor.

“şu an paypal dünyanın en büyük online ödeme sağlayıcısı konumunda. peki ethereum bu ödeme devine karşı nasıl önde oluyor?”

PayPal’ın piyasa değeri 344 milyar dolar seviyelerinde. Ethereum ise 100 milyar dolar seviyesinde ve PayPal kağıt üzerinde daha değerli. Davis ise kağıt üzerinde kıyaslamanın oldukça yanlış olduğunu belirterek asıl bakılması gereken şeyin değer transferi olduğunu vurguladı.

Davis, 2020 yılında PayPal’ın 936 milyar dolarlık toplam işlem hacmine sahip olduğunu ifade etti. Ethereum ise sadece 2021’in ilk çeyreğinde 1,5 trilyon dolarlık ağ üzeri transfer ile tam olarak rekor kırdı. Bu da PayPal’ın 1 yılının, Ethereum’un 3 ayına bile denk olmadığını göstermekte. ETH, bir çeyrekte PayPal’ın bir yıl boyunca yaptığı hacmin %50 fazlasını yapmayı başardı.

PayPal’ın kripto para ödemeleri kabul etmesini akıllıca bir hamle olarak gören Davis, buna rağmen Ethereum’un değerinin çok altında olduğunu ve PayPal’ın değerini kısa sürede geçmesini beklediğini ifade etti.

En Son Yazılar

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09