Altcoin

Ünlü Analist Kaleo, Rekor Yükseliş Beklediği 6 Altcoin’i Açıkladı

Kripto para piyasası iki haftalık konsolidasyon sonrasında yeniden yükselişe geçti. Bitcoin’in 57.000 dolarda geçersiz kalan yükseliş kanalı, 56.000 dolara ulaşılması ile beraber yeniden hedefler arasına dahil oldu. BTC fiyatının yükseliş trendine yeniden girip yatay seyretmesi ise altcoinlerin yeni rekorlar kırmasını sağlayabilir.

Kaleo’nun Listesindeki İlk Altcoin: BNB

Twitter’da ciddi bir kitleye hitap eden ünlü analist Kaleo ise böyle bir durumda rekor beklediği altcoinleri paylaştı. Kaleo’nun listesinin başında ise ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in BNB’si yer alıyor. Kaleo, BNB fiyatının kırılma yaşadığını vurgulayarak, geçenki duruma benzer bir hareket beklediğini belirtti. BNB fiyatı kısa süre önce %200 yükseliş elde ederek 340 dolara kadar yükseldi. Kaleo’nun beklediği yükseliş ise fiyatı 800 dolara kadar çıkartabilir.

CAKE, ATH’ye Çıkabilir

Kaleo’nun radarındaki bir diğer kripto para birimi ise Binance bağlantılı PancakeSwap (CAKE) oldu. Analist, CAKE için 21,41 dolar seviyesini hedefleyip bunun devamında önü açık yükseliş bekliyor.

Kaleo’nun üçüncü hedefi ise BitTorrent (BTT) oldu. BTT kısa süre önce Türkiye’de de inanılmaz bir popülerlik elde etti ve yükselişe geçti. Analist BTT fiyatının tüm zamanların rekoruna ulaşabileceğini ve buradan %230 yükselebileceğini vurguladı.

Analistin listesindeki dördüncü altcoin ise altcoin rallisini kaçırdığı düşünülen EOS oldu. EOS’un artık oldukça kötü gözükmediğini belirten analist, biraz EOS alımı yaptığını belirtse de fiyat tahmini paylaşmadı.

Beşinci sırada Siacoin’e (SC) yer veren Kaleo, bundan da bir parça alım yaptığını vurgulayarak özellikle SC/BTC paritesinde yükseliş beklediğinin altını çizdi. Fiyatın şu an 4 yıl önceki seviyesine geldiğini ve o tarihlerde patlama yaşadığını belirten analist, yine benzer bir yükseliş ile karşılaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.

Analistin son tahmini ise Dentacoin (DENT) üzerine oldu. DENT fiyatının rekor kırmasının an meselesi olduğunu ifade eden analist bunun da aynı SC gibi eşi benzeri görülmeyen bir rekor kırmasının mümkün olduğunu düşünüyor.

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Tutan Herkesin Varlıklarını Sattı!

Dev kripto para borsası Coinbase, 21 Aralık 2023 tarihinde bir Bitcoin hard forku olan Bitcoin…

03.02.2024 - 20:10

Epic Games, Bu Altcoin’in Oyununu Listeleyecek! İşte Ayrıntılar..

Son dönemlerde kripto oyunlarına ilgi yeniden artmaya başladı. Gelen bilgilere göre Epic Games yakında Call…

03.02.2024 - 18:56

Binance’deki Bu Metaverse Altcoin’in de Yine Yüklü Satış Yapılıyor!

Son birkaç gündür META'da yaşanan devasa artışlar ile birlikte metaverse altcoin'leri gündeme gelmeye başladı. META'daki…

03.02.2024 - 17:31