Binance Coin (BNB)

EOS, En Büyük Projesini Binance Smart Chain’e Kaptırdı!

Ethereum’un rakibi olarak görülen EOS, aslında kripto para sektörünün en büyük ICO’su olarak da tarihe geçti. 4 milyar dolarlık ICO yapan Block.one‘ın piyasaya sürdüğü EOS ağı buna rağmen ise günden güne daha fazla güç kaybetmeye devam ediyor.

Özellikle EOS CTO’su Dan Larimer’in ekipten ayrılması, proje için büyük bir darbe oldu. Larimer’in ayrılmasından sonra ise şimdi ağın en önemli projelerinden birisi rakip ağa geçiş yaptı.

Effect Network, BSC Ağına Geçti

Şirketleri küresel çapta iş gücüne bağlayan merkezsiz finans platformu Effect Network, resmen EOS ağından Binance Smart Chain ağına geçiş yaptığını ve artık burada geliştirmelere imza atacaklarını duyurdu. Effect Network geliştiricileri tarafından yapılan açıklamada Binance Smart Chain ağına geçişi sebebi EOS ağının geleceği ile ilgili endişeler olarak belirtildi.

Effect Network CEO’su Chris Dawe konu hakkında yaptığı açıklamada Binance ekosisteminin uzun vadeli planına da inandıklarını vurguladı. Dan Larimer’in ekipten ayrılması ile EOS’a yönelik güven önemli ölçüde azaldı ve EOS ağının işlem kapasitesinin büyük bir kısmını temsil eden Effect Network’ün ayrılması da bunun kanıtı.

Binance Smart Chain geçtiğimiz tarihlerde ise Ethereum ekosisteminin önemli projelerinden SushiSwap ile 1inch’i de kendine çekmeyi başardı. Binance Smart Chain ağının yükselişi ile beraber ise BNB fiyatının da yeniden 300 dolara yönelik ivme yakaladığı görülüyor.

En Son Yazılar

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23

Ripple (XRP) Bu Kripto Platformunu Satın Aldı! İşte Ayrıntılar..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), New York…

13.02.2024 - 18:09

FTX, Ethereum (ETH) ve Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Batık kripto para borsası FTX, geçtiğimiz dönemde mahkemeden portföyündeki kripto varlıkları tasfiye etme izni almıştı.…

13.02.2024 - 16:59

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda finans piyasalarının gündeminde…

13.02.2024 - 16:30

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

13.02.2024 - 15:19