Bitcoin (BTC)

Ünlü Analist Açıkladı: “Son” Altcoin Sezonu Ne Zaman Görülecek?

2021 yılı kripto para sektörünün genel olarak çılgınca geçti ve birçok kripto para birimi tüm zamanların rekorunu kırdı. Buna rağmen sektördeki heyecan hala devam ediyor ve birçok yatırımcı yeni bir altcoin rallisi yaşanacağını düşünüyor. Ünlü bir kripto para analisti ise 2021’in sonu yaklaşırken son bir altcoin sezonu görüleceğinden emin.

Bitcoin ve Altcoinler İçin Son Bir Yükseliş

128.000 takipçisine seslenen TechDev, kripto para sektöründeki heyecanın bu yıl henüz bitmediğini belirtti. Analist, aynı 2017 yılındaki boğaya benzer bir hareketlilik olacağını ve o dönemde ne olduğunun hatırlanması gerektiğini ifade etti.

Analistin yayınladığı grafiğe bakıldığında kasım ayının başlarında parabolik hareketin başlaması gerektiği görülmekte. 2017 yılında tam olarak bunun yaşandığını ve aralık ayı gibi rekorların kırıldığını belirten analist, bu ayın sonlarında ise artık düşüşün başlayacağını ve parabolik hareketin biteceğini ima etti. Böyle bir durumda ise yatırımcıların ciddi bir kazanç için hala 2 ayı bulunuyor diyebiliriz.

Analistin grafiği adım adım gerçekleşirse, altcoinlerin toplam piyasa değerinin 7 trilyon doları görmesi mümkün olabilir. Ünlü analist Bitcoin grafiğine de bakarak aslında RSI’nin daha önceki Bitcoin boğasına uygun ilerlediğini ve rekora elverişli olduğunu belirtti.

Tarihteki en yüksek aylık kapanışın yapıldığını da hatırlatan analist, Bitcoin için de 100.000 dolar üzerine işaret etti ve piyasadaki heyecanı daha da körükledi gibi gözüküyor. Bitcoin kısa süre önce ise 67.000 dolara iğne atmıştı.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51