Borsa

SON DAKİKA: Bu Bitcoin Borsası, İflas Etti! Nasıl Olur?

Son dakikalarda gelen bilgilere göre, Bittrex isimli popüler kripto para borsası, iflas başvurusunda bulundu. Seattle merkezli borsa, son gerçekleştirdiği iflas başvurusu ile kripto para sektörünün gündemine oturmuş durumda.

Bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile mücadele veren Bittrex, iflas kararı ile tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş gibi gözüküyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunu (SEC) geçtiğimiz dönemlerde hayal kırıklığısınız olarak tanımlayan Bittrex borsası, 17 Nisan tarihli son yazılı açıklamasında, şu sözleri aktarmıştı:

“SEC’İN BİTTREX’E KARŞI İCRA DAVASI AÇMA KARARINDAN DOLAYI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK.”

“Gary Gensler, kripto para birimlerini Amerika Birleşik Devletleri’nden çıkarmak için büyük bir savaş yürütüyor. SEC’in yaptırım yoluyla düzenleme yaklaşımının etkisi, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto para birimi üzerinde değil, genel olarak blockchain teknolojisi ve inovasyonu üzerinde caydırıcı bir etkiye sahip olacaktır.”

“Operasyon sırasında, Bittrex dijital varlıklar için bir ticaret platformu sağladı. Bittrex’te menkul kıymetler teklif edilmedi veya alınıp satılmadı ve Bittrex yatırım sözleşmesi olan herhangi bir ürün sunmadı. Beş yılı aşkın bir süredir buna yönelik çok sayıda özel talebe rağmen SEC, federal menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini düşündüğü belirli davranışlara ilişkin bize bildirimde dahi bulunmadı.”

“Spesifik olarak, birçok kez, onları inceleyebilmemiz ve potansiyel olarak listeden çıkarabilmemiz için platformumuzda hangi dijital varlıkları menkul kıymet olarak gördüklerini bize söylemelerini istedik. Bunu yapmayı reddettiler. Bittrex her zaman yasanın parametreleri dahilinde faaliyet gösterdi. Mahkemede haklı çıkmak için sabırsızlanıyoruz.”

“SEC’in eylemleri, bu sektördeki ABD’li müşterilere ve ABD’li çalışanlara doğrudan ve önemli ölçüde zarar verecek ve nihayetinde ülkemizi gelecekte kripto para biriminin çok ötesindeki kullanımlar da dahil olmak üzere blockchain teknolojisinin geliştirilmesinde önemli bir dezavantaja sokacaktır.”

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

 

Yorumları Göster

  • yatırımcı yok burada kardeşim.kaçalım en iyisi..bir kaç wampir sürekli sırtımıza vurup vurup geri çekiliyor.böyle piyasa olmaz.

  • Binance ceosu cz abd elon musk fed sec devamlı başroldeler inanmayın bunlara ..boğa sezonu ayı sezonu yalan dolan..

  • Eteryum dan uzak durun yaniltmaci olrak çalışıyor ne demek istediğimi anlamak isteyen eteryum alıp fiyat artışını takip ederse eteryumun ne kadar hileli olduğunu anlar.

  • Artık kimse bu oyuna gelmez. Bu tamamen sömürü düzeni. İçeri çektikçe çektiniz fakir insanları ne var ne yok aldınız. Bir ekmeğe muhtaç ettiniz. Allah size de bizde bunun hesabını sorar. Ağlayanın ahı gülene kalmaz. Yaşasın zalimler için cehennem umarım burda sabit kalır da boğa sezonu başlar da nefes alır herkes. kan gövdeyi götürmüştür

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin Fonlarına Yüklü Girişler Oluyor!

CoinShares'e göre, Ark Invest, Bitwise, BlackRock, Fidelity, Grayscale, ProShares ve 21Shares gibi varlık yöneticileri tarafından…

26.02.2024 - 17:10

SON DAKİKA: MicroStrategy, 3 Bin Adet Bitcoin (BTC) Satın Aldı! İşte Ayrıntılar..

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Michael Saylor'un kurucusu olduğu MicroStrategy şirketi 3 bin adet Bitcoin…

26.02.2024 - 16:07

DİKKAT: Bu Bitcoin ve Altcoin Borsasının İflas Edeceği İddia Ediliyor!

Kripto para sektöründe 2022 yılının sonlarında büyük bir iflas furyası yaşanmıştı. Terra Luna, FTX, Celsius,…

26.02.2024 - 15:35

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin, Büyük Duyuru Tarihini Açıkladı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Fetch.ai…

26.02.2024 - 14:55

Ethereum (ETH), Bitcoin Paritesinde Düşen Trendini Kırdı! Altcoin Rallisi mi Başlıyor?

Kripto para yatırımcıları uzun bir süredir piyasada dev bir altcoin rallisinin yaşanmasını bekliyor. Her ne…

26.02.2024 - 14:48

Ali Martinez, Dogecoin’in (DOGE) Ne Zaman Dev Yükselişler Yaşayabileceğini Açıkladı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir altcoin olan Dogecoin (DOGE), halen beklenen yükselişleri yaşayamadı.…

26.02.2024 - 14:22