Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de (BTC) Bu Destek Kırılırsa, Durumlar Vahim!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son 24 saat içerisinde yüzde 5’e yakın düşüş yaşadı. BTC’nin yaşadığı bu düşüşler, altcoin‘lerin ise yüzde 10’dan fazla değer kaybetmesine sebebiyet vermiş gibi gözüküyor.

Son saatlerde tekrardan satıcı baskısı ile karşı karşıya kalan Bitcoin, son dakikalarda ise kritik bir destek noktası olan 27.200 dolardan tepki almayı başardı.

Bitcoin’in tepki alması şuan itibariyle yatırımcıların yüreğine su serpmiş olsa da, halen kripto para sektöründe ayıların hakimiyetinin sürdüğü görülüyor. Bitcoin’in tüm satıcı baskısına rağmen 27.200 doların altında bir kapanış yapmaması gerekmekte.

Bitcoin’de (BTC) İlerleyen Günlerde Neler Olabilir?

Şuan itibariyle Bitcoin’in her ne kadar 27.200 dolar desteğini kaybetmesi beklenmese de, okurlarımızın kripto para sektöründeki durumların her an değişebileceğini unutmaması gerek.

Bitcoin 27.200 dolar desteğini kaybetmesi halinde, kısa bir süre içerisinde 25 bin dolar seviyelerine kadar bir düşüş yaşaması beklenmekte. Böyle bir senaryoda ise altcoin’lerde çok büyük çöküşler meydana gelebilir.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in 27.200 dolar desteğini kaybetmemesi ise 29.800 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş getirecektir. Bu yükseliş esnasında BTC dominans tablosu düşüş yaşarsa, altcoin’ler toparlanabilir.

Önümüzdeki günlerde ABD enflasyon verisinin beklentilerin altında açıklanması, kripto piyasasındaki kötü gidişatı değiştirebilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Kumarın kazananı olmaz bir kişiye kazandirirlar milyonların parasını kazanırlar inanmayın güvenmeyin bu sistem kumar sistemi kazananı yoktur cebinizdeki paralarınızi yok edinceye kadar sizi birakmaz haberler piyasaya sürülür uçtu uçacak sizi iceriye çeker sonra piyasaya kötü haber pompalanir hepsi düşer oyun bu sistem bu

  • Artık kimse bu oyuna gelmez. Bu tamamen sömürü düzeni. İçeri çektikçe çektiniz fakir insanları ne var ne yok aldınız. Bir ekmeğe muhtaç ettiniz. Allah size de bizde bunun hesabını sorar. Ağlayanın ahı gülene kalmaz. Yaşasın zalimler için cehennem umarım burda sabit kalır da boğa sezonu başlar da nefes alır herkes. kan gövdeyi götürmüştür. Nefes alma zamanı

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17