Borsa

Şok Gelişme! Binance CEO’su Changpeng Zhao, Tüm Servetini Bağışlıyor!

Dünyanın en zengin insanlarından bir tanesi olan “CZ” Zhao, dünyada bir çok zengin yatırımcı gibi servetini bağışlamayı planladığını duyurdu.

Paraya ihtiyacı olmadığını tekrarlayan ünlü Ceo, servetinin 200 milyar doları aştığı tahmin ediliyor. Bu servetinin bir çoğunu BNB’den elde ettiği düşünülen ünlü Ceo, portföyünde sadece Bitcoin ve BNB tuttuğunu tekrarladı.

“CZ” Zhao, 16 Kasım tarihinde yayınlanan Associated Press röportajında şu açıklamalarda bulundu:

“Bugüne kadar birçok zengin girişimci veya kurucunun yaptığı gibi, servetimin çoğunu bağışlamayı planlıyorum. Servetimin 90, 95 veya %99’unu vermeyi planlıyorum.”

Finasal özgürlüğünü kazandığını söyleyen ünlü Ceo, “bu servete ihtiyacım yok ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı planlıyorum” dedi. Neden sadece Bitcoin ve BNB yatırım yaptığı konusunda açıklamalarda bulunmayan “CZ” Zhao, spekülasyonlara ve çıkar ilişkilerine yol açmamak için sadece elinde Bitcoin ve BNB tuttuğu düşünülüyor.

Binance CEO’su, Wall Street Journal’ın yakın tarihli bir haberinde belirttiği üzere 200 milyar doları geçiyor. Binance borsasının sahibi olan “CZ” Zhao, bu borsanın değeri ise 300 milyar doları açtığı öne sürülmekte.

2014 yılından bu yana elinde Bitcoin tuttuğunu ve satmayı düşünmediğini tekrarlayan ünlü Ceo, ilerleyen yıllarda Bitcoin’in 1 milyar doları geçmesi bekliyor. BNB’nin değerine değer katan Ceo, Binance borsasında yaptığı inovasyonlar sayesinde Binance borsasının tokeninin değer kaybetmesine izin vermiyor.

BNB token için oluşan tehlike formasyonu bugün yazımızda ele almıştık. O formasyona ve teknik analize ulaşmak isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantıya göz atabilirler.

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Binance Bir Altcoin Delist Duyurusu Daha Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance, bugün itibariyle delist duyuruları ile gündeme geliyor. Binance'in pazar payının…

07.02.2024 - 12:35

Bir Kripto Balinası, Bitcoin ve Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı! İşte Son Veriler..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

07.02.2024 - 11:30

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde…

07.02.2024 - 10:53

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48