Ripple (XRP)

Ripple (XRP) Davasında “Uzatma Talebi” Kabul Edildi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında devam eden davada süreç çok daha uzun sürecek gibi duruyor. Davaya bakan federal yargıç Sarah Netburn, SEC’nin davanın keşif sürecini uzatma talebini “yine” kabul etti.

Aktarılan yeni bilgilere ve mahkeme evraklarına göre Ripple’a karşı açılan davadaki keşif süreci 2 ay daha uzadı.

SEC Davası Uzadı

Netburn, SEC tarafından talep edilen ek 2 aylık sürenin davanın çözülme sürecini uzatmayacağını ve etkilemeyeceğini öngörerek bunu kabul ettiğini vurguladı. Netburn, bunun uzaması yerine aslında SEC’nin istediği sürenin iki tarafın da davayı sonuçlandırma adına atacağı adımları hızlandırmasını sağlayacağını vurguladı.

İki tarafın da kanıtlarını ve iddialarını buna göre güçlendireceğini ifade eden Netburn, 2 ayı kabul etti. Keşif süreci, davada iki tarafın da birbirleri hakkında bilgi ve kanıt topladı süreç olarak bilinmekte.

Normalde 12 Kasım tarihinde bitecek ve asıl duruşmalara geçilecek olan davanın keşif süreci de böylece 14 Ocak tarihine kadar uzadı. SEC, 14 uzman tanığın dinlenmesi için 2 aylık süreye ihtiyaç duyulduğunu vurgulamıştı ve bu tanıkların kim olduğu çok merak ediliyor.

Tanıklardan birisinin Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb olabileceği söylentileri sosyal medyada gezinse de henüz buna yönelik bir doğrulama gelmedi ve dahi söz konusu söylentilerin oldukça sansasyonel olduğu söylenebilir. McCaleb’in tanık olması ise XLM için de işleri çok zorlaştıracaktır.

En Son Yazılar

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından…

06.02.2024 - 23:07

FED Yetkilisi Kashkari, Bitcoin’i (BTC) Kötüledi! İşte Tüm Açıklamaları..

Son saatlerde Minneapolis FED Başkanı Neel Kashkari'nin yorumları kripto para sektörünün gündemine geldi. Minnesota'da düzenlenen…

06.02.2024 - 22:25

SON DAKİKA: SEC, Invesco Spot Ethereum ETF Kararını Erteledi!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Invesco & Galaxy…

06.02.2024 - 21:33