Analiz

Reef Finance (REEF) Piyasadan Pozitif Ayrışıyor! – REEF’in Sıradaki Hareketiyle İlgili Beklentiler Neler?

Kripto para piyasasının lideri Bitcoin’in (BTC) bütün altcoinleri domine etmesiyle kırmızı bir güne başlarken Reef Finance (REEF), güne %50’ye yakın yükselişle yeşil bir mum dikerek başladı.

Mainnet Haberi Ve Haziran Gelişmeleri!

Piyasadaki BTC hareketiyle yatırımcıların giriş yapmak için uygun zamanı beklediği sırada düşüş hâlindeki altcoinlerin arasından yeşillenerek öne plana çıkan REEF için temel anlamda Reef Chain Mainnet yükseltmesinin etkili olduğu belirtiliyor.

REEF Gelişmeleri – Kaynak: Coinmarketcal

Mainnet haberiyle ve FOMO etkisiyle hızla yükselişe geçen REEF’in haziran ayı içinde birçok gelişme kaydedeceği coinmarketcal üzerinden bildiriliyor. REEF ayrıca bugün itibariyle de bir Türk kripto para borsası olan Paribu’da da listelenmiş bulunuyor.

Günlükte Akümülasyon Bitti Mi?

Teknik açıdan baktığımızda 29 Aralık 2020’de Binance borsasına giren REEF’in günlük grafikte 0.007 dolar seviyelerinden 0.056 seviyelerine yükseldikten sonra uzun vadeli bir akümülasyon durumuna girdiğini söyleyebiliriz.

Reef Finance (REEF) Günlük Grafik – Kaynak: Tradingview

Uzun vadeli olarak baktığımız günlük grafikte uygulanan fibonacci düzeltmesine göre REEF fiyatının bir süredir üzerine çıkmaya çalıştığı ilk direnç seviyesi olan 0.046 doların üzerine çıktığı görülüyor. Tabii her zamanki gibi günlük mum kapanışının beklenmesi gerekiyor. Öyle ki bugünün mumu bu seviye üzerinde olursa önümüzdeki günlerde fiyatın 0.0565 doları geçerek yeni bir tepe oluşturduğunu görebiliriz.

20 günlük hareketli ortalama (MA20) olan0.0383 dolar seviyesinden güç bularak bu yükselişi yaşayan REEF’in uzun vadeli grafikte yeni tepe yapmasıyla birlikte hedefinin 0.087 – 0.0886 dolar aralığı olması bekleniyor. Bu süreçte fiyatın destek noktası olan 0.0496 dolara ve 0.0459 dolara gerilemelerinde alım yapılabilir. Bu alımlardan sonra 0.0459 dolar altındaki günlük mum kapanışındaysa stop olunabilir.

Saatlikte Önemli Alan!

Grafiğe daha yakından ve kısa vadeli olarak bakıldığında yeşil mumların hâkim olduğu saatlik grafikte fiyatın önemli direnç alanı olan 0.0527 – 0.0530 dolar aralığında satış baskısıyla karşılaştığı ancak şimdilik REEF’in bu seviyesi geçtiği görülüyor.

Reef Finance (REEF) Saatlik Grafik – Kaynak: Tradingview

REEF’in bu direnç alanı üzerinde mum kapanışı yapmasıyla yükseliş momentumunun artacağı ve 0.06 dolara doğru hızlı bir yükseliş gerçekleştirebileceği düşünülüyor.

Kısa Vadeli 0.0634 Dolar Hedefi!

Bu hızlı yükselişiyle oldukça kısa vadeli grafik olan 15 dakikalık grafikte bir boğa filaması oluşturan REEF, giderek yukarı doğru tırmanıyor.

Reef Finance (REEF) 15 Dakikalık Grafik – Kaynak: Tradingview

FOMO etkisinin oldukça yükse olduğu REEF’in 15 dakikalıktaki formasyonuna göre kısa sürede 0.0634 doları bulması bekleniyor. Ancak her zamanki gibi stoplu giderek bu aşamada 0.0465 dolar altındaki kapanışta stop olma yoluna gidilebilir.

* Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir, lütfen kendi yatırım kararlarınızı bizzat kendiniz alınız.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12