Bitcoin (BTC)

NEFESLER TUTULDU: Bitcoin’de Haftaya Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe zorlu geçen bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Yarın itibariyle kayda değer bir yükselişin meydana gelmemesi durumunda, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu haftayı yüzde 6’lık bir düşüş ile kapatacak.

Birçok kripto para yatırımcısı ise önümüzdeki hafta itibariyle Bitcoin’in tekrardan toparlanıp toparlanamayacağını merak ediyor. ABD’den gelecek bazı veriler ise önümüzdeki hafta BTC’nin hareketlerini doğrudan etkileyecektir.

Avrupa‘daki veriler her ne kadar Bitcoin’i etkilemiyor olsa da, 8 Mart Çarşamba günü saat 13:00’da açıklanacak olan 4. Çeyrek Avrupa Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYIH) verileri kripto sektöründeki volatiliteyi artırabilir.

 

9 Mart Perşembe günü saat 16:30’da ise ABD İşsizlik haklarından yararlanma başvuruları açıklanacak. Şuan itibariyle bu kritik veride beklentilerin 195 bin olduğu görülüyor.

10 Mart Cuma günü saat 16:30’da ise haftanın en kritik verisi olan ABD Tarım dışı istihdam oranları açıklanacak. Amerikan Merkez Bankasının (FED) bu veriyi çok yakından takip ettiği biliniyor.

Bu veriler doğrultusunda yeni bir kırılım yapabilecek olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), şuan itibariyle verilerin kötü gelmesi halinde yükseliş yaşama ihtimali düşük gibi gözükmekte.

Okurlarımızın yukarıda yer alan fotoğraftaki ekonomik takvimi yakından incelemeleri önerilir. Bu takvimde yer alan gelişmeler, kripto sektöründeki volatilitenin artmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16