Altcoin

Bitcoin Borsası Binance’deki Bu Altcoin’e, Apple Darbesi!

Kripto para sektöründeki ayı trendi halen devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 25 bin dolar direncini aşmayı başaramaması, birçok altcoin‘in çok ciddi satıcı baskısı ile karşı karşıya kalmasına sebebiyet verdi.

Dünyanın en büyük merkeziyetsiz kripto para borsası olan Uniswap, son yaptığı duyuru ile birçok yatırımcının dikkatini çekti. Yeni bir kripto cüzdanı piyasaya sürmeye hazırlanan UniSwap’a, teknoloji devi Apple‘dan kötü haber geldi.

Binance‘de de listelenmiş olan UNI, Bitcoin’in düşüşleri ve Apple’dan gelen kötü haberlerin ardından ciddi miktarda değer kaybetti. Uniswap ekibi son duyurusunda şu sözleri aktardı:

“Zincir takası, NFT satın alma ve kripto satın alma gibi hemen hemen her şeyi yapmak için bir cüzdana ihtiyacınız var. Ancak çok fazla insan başlangıç ​​çizgisinde takılıp kalıyor. Kendini saklama, DeFi’nin temel ilkelerinden biridir ve kripto paranızın merkezi bir tarafça kötüye kullanılmamasını sağlar. Bu nedenle, size basit, güvenli ve kullanımı kolay bir kişisel cüzdan sunmaktan gurur duyuyoruz.”

“Uniswap mobil cüzdanını App Store’daki herkes için yayınlamayı çok isteriz, ancak sunabileceğimiz en iyi şey erken erişimdir.”

“Apple, ilk sürümümüzü Ekim ayında onayladı, ancak son sürümü Aralık lansmanımızdan yalnızca birkaç gün önce reddetti. O zamandan beri endişelerini yanıtladık, her soruyu yanıtladık ve yönergelerine %100 uyumlu olduğumuzu yineledik. Diğer kişisel gözetim takas cüzdanları onaylandı, ancak Apple lansmanımıza yeşil ışık yakmama konusunda kararlı ve nedenini bilmiyoruz. Arafta sıkışıp kaldık.”

“Apple’a cüzdanımızın işlevsel olarak diğer kripto cüzdanları ile aynı olduğu ve kullanımı güvenli olduğunu aktarıyoruz. Cüzdanımız, Apple onayladıktan sonra App Store’da indirilebilir olacak.

“Apple ürünlerini seviyoruz bu yüzden cüzdanımızı iOS için oluşturduk. Ancak şimdilik Apple’dan onay almayı başaramadık.”

Uniswap cüzdanına onay vermeyen Apple, kripto uygulamalarını destekleme konusuna mesafeli yaklaşmaya devam ediyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17