Bitcoin (BTC)

Milyarder İsim, Bitcoin (BTC) ve Altın Açıklamaları İle Dikkat Çekti!

Geçtiğimiz gün milyarder isim Mark Cuban’ın, iki numaralı kripto para birimi Ethereum (ETH) hakkındaki düşüncelerini dile getirdiği açıklamalarını siz değerli okuyucularımıza ulaştırmıştık. Kripto paralara olan ilgisi ile bilinen Cuban, bugün ise Bitcoin’i altın ile kıyasladı:

“Bitcoin’in (BTC) bir değer deposu olarak altının üstünlüğünü kıracağını tahmin ediyorum.”

Canlı yayın platformu UpOnly de konuşma gerçekleştiren ünlü yatırımcı, Bitcoin’in bir para birimi olarak hiçbir zaman iyi çalışabileceğine ikna olmamasına karşın, BTC’nin kripto para yatırımcıları için altının yerini alacağı düşüncesinde.

“Bitcoin bir platform olarak muazzam. Alternatif bir yatırım aracı olarak görülüyor. Pek çok insanın portföylerinde altının yerini alacak ve umarım ki balinalar HODL yapmaya devam ettikçe değeri de yükselecek.”

Mark Cuban, Bitcoin’in altının mevcut piyasa değerini azaltmaya hazır olmasına rağmen bunu yavaş bir biçimde yaptığını dile getirdi. Ayrıca, insanların lider kripto para birimi Bitcoin’e yatırım yapması ile birlikte popüler kripto para biriminin altın karşısında daha da büyüyebileceğini söyledi.

“Borsa yatırım fonları açıldığında insanlar daha kolay bir biçimde Bitcoin alabilecekler. Şu anda sadece BTC alabilmek için cüzdana para koymak hala çok zor duruyor.

bundan dolayı onu sizin için tutacak birisine ihtiyacınız olduğu bir gerçek. Çünkü birçok insan, Bitcoin’i kendi gözetiminde bulundurmaktan korkacak.”

Söylemlerini etkili bir şekilde sürdürüp sonlandıran Cuban, BTC’nin gerçek bir güven üzerine inşa edildiğini söyleyip dinleyicilere şu soruyu yöneltti:

“Altına mı yoksa Bitcoin’e mi güveniyorsunuz. Altının kendi başına hiçbir faydası olmadığından, genç nesiller Bitcoin’e güvenecekler. Altın neye yarar? Hiçbir işe yaramaz.”

Açıklamalarıyla sözlerine son verdi.

En Son Yazılar

Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’leri Sert Düşüşler Yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta itibariyle kripto para sektörünün ana gündem maddelerinden bir tanesi haline dönüşen ERC-404 altcoin'leri,…

12.02.2024 - 12:00

DİKKAT: Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir proje olan Loopring (LRC), son saatlerde…

12.02.2024 - 10:57

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18