Ethereum (ETH)

Miami Belediye Başkanı Gözünü Ethereum’a Dikti!

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez kısa süre içerisinde kripto para sektöründe adından söz ettirmeyi başardı. Bitcoin’e yönelik sözleri ve belediye bütçesi ile BTC alması sayesinde sektörün en tanınan isimlerinden birisi olan Suarez, şimdi ise Ethereum yatırımcılarını harekete geçirdi.

Miami’den Ethereum Atağı

The Block tarafından yapılan podcast yayınına katılan Suarez, şehrin altyapısını Ethereum ağında hayata geçirmek istiyor. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in de katıldığı yayında ETH’yi öven Suarez, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Ethereum Foundation destekli bir proje oluşturup şehrin bazı hizmetlerini direkt olarak ethereum ağına geçirmeyi deniyoruz. şehrin sakinlerine çok daha iyi hizmet sağlamak istiyoruz.”

Aslında Ethereum’un hayata geçirilme hikayesine bakıldığında Miami’nin büyük bir öneme sahip olduğu görülüyor. Vitalik Buterin ilk olarak 2014 yılında gerçekleştirilen Bitcoin Miami konferansında Ethereum fikrini ortaya atmıştı.

Suarez, şehrin önemli kamu hizmetlerinin Ethereum ağına geçirilebileceğini vurguladı. Tabii ki bunun için Ethereum ağındaki işlem ücretlerinin düşüş yaşaması gerekiyor. ETH ağındaki işlem ücretleri rekor seviyelere ulaştı ve kullanıcıların ağda işlem yapması bu sebeple bir hayli zor. Buna rağmen ETH 2.0 güncellemesi sonrasında işlem ücretlerinin düşmesi Miami sakinlerinin rahatlıkla işlem yapabilmesini sağlayabilir. Suarez’in Bitcoin sonrasında böyle önemli bir adım atması da ETH fiyatına yükseliş ve ETH’ye tanınma getirebilir.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51