Gündem

Mansur Yavaş’tan, Metaverse Ekosistemine Destek!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gelişen dünya düzeninin en büyük teknolojilerinden bir tanesi olan Metaverse ekosisteminde bir yeni yıl paylaşımı yaptı.

Dünyada en fazla kripto para yatırımı yapan ülkelerden bir tanesi olan Türkiye’de bu tip çıkışlar olumlu karşılanıyor. Ankara Belediye Başkanı’nın gelişen teknolojileri desteklemesi ise yatırımcıları memnun etmiş gibi gözüküyor.

Yeni teknolojileri destekleyen siyasetçiler görünce mutlu olan gençler, Mansur Yavaş’ın tweetini trend topic yapmış durumda.

Bld 4.0 v22 yükleniyor…”  mesajıyla birlikte herkese mutlu yıllar dileyen Mansur Yavaş, paylaştığı videoda bu zamana kadarki icraatlarını sıralamış oldu.

Metaverse ekosistemi üzerinde oluşturulmuş olan Mansur Yavaş avatarı, arkasında bulunan Atakule ve Ankara yapılarıyla beraber yürüyüş yapıyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin bir çok eyalet başkanı maaşlarını Bitcoin ile almaya başlamıştı. Yeni gelişen dünya düzeninde belediyecilerin kripto para ve Metaverse ekosistemine dahil olması büyük bir önem arz ediyor.

Türkiye’de bulunan hiç bir belediyeden şu zamana kadar Bitcoin ve kripto paralar hakkında bir adım ya da yeni regülasyonlar veya entegrasyonlar görmedik.

En son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı “kripto para yasası hazır” açıklaması üzerine bir çok borsa ve yatırımcı temsilcileri buluşarak yasa tasarısını tartışmaya başlamıştı.

Yabancı kripto para borsalarının yasaklanması ve kripto paralardan gelen gelirlerin vergilendirilme ihtimali yatırımcıların canını sıkmıştı.

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23