Bitcoin (BTC)

Kahin Analist: “Hazır Olun, Bitcoin’de (BTC) Çöküş Başlıyor”!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği başarılı bir analist olan Matthew Hyland, geçtiğimiz saatlerde yeni Bitcoin (BTC) analizini Twitter hesabı üzerinden 117 bin adet takipçisi ile buluşturdu.

Yaptığı başarılı tahminler ile yatırımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başaran Hyland, son tweet’i ile korkunun artmasına neden olmakta.

Bitcoin’in tarihsel döngüsünü 3 günlük grafik üzerinde inceleyen popüler analist, 2018 yılındaki ayı sezonuna benzer bir senaryonun yaşanabileceğini yatırımcılara aktarmakta.

Bitcoin’de (BTC) Tarih Tekerrür Edecek mi?

Bitcoin, 2018 yılında da 2022 yılına benzer devasa bir ayı sezonu yaşanmıştı. Şuan olduğu gibi o dönemde de 6 bin dolar seviyelerinde akümüle olan lider kripto para birimi, bu desteği kırarak büyük bir çöküş yaşamıştı.

Bitcoin 18 Haziran tarihinde 19 bin dolar seviyelerine düşüş yaşadığı görüldü. Her ne kadar o günden bu yana bir kez 25 bin dolar denemesi gerçekleşmiş olsa da, genel anlamda BTC bu destek seviyesi üzerinde akümüle olmakta.

2018 yılındaki kırılımın ilk tespit edildiği noktanın Göreceli Güç Endeksi (RSI) olduğunu aktaran Hyland, 2022 yılında da RSI indikatörü üzerinde kırılımın gerçekleştiğini vurguluyor.

İlerleyen günlerde tarihin tekerrür etmesi halinde büyük bir çöküş yaşayabilecek olan Bitcoin, 14 bin dolar seviyelerine gerileyebilir.

Okurlarımızın bu denli tehlikeli dönemde stopsuz bir şekilde Bitcoin ve altcoin yatırımı yapmamaları önerilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Düşse nereye kadar düşecek. Bir kahin kehanette bulundu diye %50 zararda olan coinlerimi satmam. Aksine düşüşte maliyet ortalamamı düşürürüm. Geçen gün böyle bir haber sitesi yüksrk takipli twetır,paradator şöyle dedi, paradator böyle dedi diye haber yapmıştı.O yüzden ben kendim bu tip haberlere peknitibar etmem.

  • Anonim, bu dediği olursa, yani burdan aşağı yeni bir kırılımla 17K altına geldiğinde ne diyeceksin?

  • Bitcoin 200 bin seviyelerine çıkacağı icin bu seviyelere bilinçli düşürüldü.saglam kararlı yatırımcılarla kararlı ve saglam projelere imza atmak icin. Kalbur altları elenecek kalan sağlam yatırımcı ile yola devam edecek. Kahinlerin kehanetleri asla doğru çıkmamıştır. Sadece bir kaç söyledikleri tesadüfen yaşanmıştır.oda tam olarak deyil..

En Son Yazılar

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06