Ethereum (ETH)

JPMorgan: “Ethereum (ETH) Birleşmesi Bu Borsaya Yarayacak”!

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından bir tanesi olan JPMorgan‘ın kıdemli analisti Kenneth Worthington, Coinbase borsasının 15 Eylül’de yapılması planlanan Ethereum (ETH) Merge yükseltmesinden ciddi miktarda faydalanacağını düşünüyor.

Ethereum‘un Merge yükseltmesi öncesi Coinbase borsasının başlattığı ETH stake programlarına değinen Worthington, şu sözleri aktardı:

“ethereum birleşmesi öncesi coinbase’in başlattığı eth Stake programları, Kurumsal müşteriler için önemli bir gelir modeli olabilir.”

“her ne kadar bu stake programlarının bireysel yatırımcılar için çok daha önemli olduğunu düşünülüyor olsa da, kurumsal yatırımcılar için büyük önem taşımakta.”

Ethereum güncelleştirmesi öncesi Coinbase‘in başlattığı stake programları, kurumsal yatırımcılar için önemli bir gelir kapısı olabilir.

Şimdilik bu programlar daha çok bireysel yatırımcılara hizmet veriyor olsa da, ETH‘nin PoS konsorsiyumuna geçişi kurumsal yatırımcıların ve Coinbase‘in ilgi odağı olmasını sağlayabilir.

Sektördeki toplam Ethereum‘un yüzde 15’ine sahip olan popüler borsa, başlattığı bu stake programları sayesinde daha çok yatırımcıyı kendi tarafına çekebilir.

Lider altcoin her ne kadar zirve seviyelerden ciddi miktarda düşüş yaşamış olsa da, Coinbase üzerinde kilitli olan ETH sayısı her geçen gün artıyor.

Son dönemlerde Binance‘in Coinbase‘i geçerek kripto para sektörünün tekeli olduğu görülmekte. Popüler borsa yöneticilerinin attığı bu adımlar ise tekrardan Coinbase‘i Binance ile yarışabilecek seviyeye getirebilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08