Bitcoin (BTC)

İflas Eden Bitcoin (BTC) Şirketi Celsius İçin Kritik Satış Tarihi Açıklandı!

Bir Federal iflas yargıcı, bugün itibariyle geçtiğimiz süreçte iflas eden Celsius‘un ihale prosedürü planlarını onayladı. Platformun varlıklarının yıl sonuna kadar satılabileceğini aktaran yargıç, dikkat çekti.

Yargıcın emri aynı zamanda satış süreci boyunca müşteri bilgilerinin korunmasını sağlayacak bir tüketici mahremiyeti programının da yürürlüğe girmesini sağlayacak.

Kripto para sektörünün devasa borsalarından bir tanesi olan FTX, son dönemlerde Celsius’un varlıkları konusunda kritik adımlar attığı görülüyor.

Celsius varlıklarının satışında izlenecek program, alınan bu son karar ile belli olmuş durumda. 12 Aralık tarihine kadar şirketler Celsius’un varlıkları için tekliflerini götürecekler.

Federal iflas yargıcı Bu tekliflerin yeterli görülmemesi durumunda ise açık artırmanın 15 Aralık tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

En son ise 22 Aralık tarihinde bir satış duruşması gerçekleştirilecek. Bu duruşmada satış emriyle ilgili herhangi bir itirazın olup olmadığı sorulacak ve kritik konular hakkındaki tartışmalar tamamlanacak.

ABD Mütevelli Heyetinin, mahkemenin kendi gizlilik politikasına uymadığını dile getiren Celsius ise yargıcın aldığı müşteri bilgilerinin korunmasını sağlayacak tüketici mahremiyeti programının gereksiz olduğunu vurguluyor.

Ancak New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi Celsius’un bu hamlesini geri çevirerek, Tüketici Gizliliğini korumak için atamanın yapılacağını paylaştı.

Uzun bir süre kripto para sektörünün gündeminde yer alan Celsius, artık yapılacak bu satış ile tarihe karışıyor gibi gözükmekte.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35

Bir Balina PEPE Yatırımlarını Bu Altcoin ile Takas Etti! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük şaka tokenlerinden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz dönemde dev yükselişler…

31.01.2024 - 12:02