Chanlink (LINK)

Haftanın En Çok Yükselenleri! LINK ve ICP Teknik Analizi

Bitcoin bu hafta %12 değer kaybederek en fazla düşen kripto paraların başını çekti. Bir çok altcoin de Bitcoin’in sert düşmesiyle beraber büyük düşüşler yaşasa da, Bitcoin’den pozitif ayrışıp yükselişe geçen kripto paralarda bulunuyor.

Bu hafta Bitcoin düşmesine rağmen en fazla yükseliş yaşayan kripto paralardan olan ICP ve LINK için ilerleyen günlerde yaşanabilecek senaryolar neler gelin birlikte göz atalım:

LINK İçin Kritik Seviyeler Neler?

CoinMarketCap verilerine göre 12.5 milyar dolar piyasa değeriyle 16. sırada bulunan LINK, Bitcoin’in %12 düşüş yaşadığı haftada %27’lik yükseliş yaşayarak gözleri üzerine çevirmişti.

Yayın saati itibariyle 27 dolar seviyelerinde bulunan LINK, düşen trendine yaklaşmış durumda. 10 Kasım tarihinde düşen trendin üstüne iğne atıp zedelese de kapanış trendin altında gelerek düşüş başlamıştı.

Düşüşlerin ardından günlük grafikte büyük bir TOBO oluşturan LINK, boyun çizgisi kırılmasıyla beraber 29.20 dolar yatay direnciyle düşen trendin kesişim noktasına kadar bir yükseliş yaşaması bekleniyor.

Trendin kırılımıyla çok daha sert yükselişlerin gelebileceği LINK’de sırasıyla 35 dolar, 42 dolar ve 52 dolar hedef seviyelerine kadar yükseliş yaşanabilir.

ICP İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 34 dolar seviyelerine kadar yükselmiş olan ICP, bu hafta %25’lik bir yükseliş yaşadı. Aylardır düşüş trendinde olan ICP günlük grafikte oluşturduğu ikili dip ardından tekrardan yükselişe geçti.

Düşen trendin hacimli bir şekilde kırılması ve retestin ardından 37.47 dolar direncine ulaşan ICP, bu direnç seviyesi üzerinde kalması halinde yukarıda bulunan direnç hedeflerine kadar yükseliş yaşaması beklenmekte.

Tekrardan düşüş yaşaması halinde ise düşen trendden ve yatay destekler olan 28.61 dolar ile 21.37 dolar seviyelerinden dönüş yaşaması beklenen ICP, dip seviyesi olan 21.37 dolar altı kapanışlarda çok daha büyük ve sert düşüşler yaşayabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Edeceğini Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektörünün lokomotifi olmaya devam…

01.02.2024 - 00:02

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14