Bitcoin (BTC)

Grayscale FUD’u Ortadan Kalkıyor! Bitcoin Toparlanacak mı?

Birçok yatırımcıya 2022 yılının başlarında “Bitcoin 15 bin dolar olursa ne yaparsın?” diye sorulsaydı, tüm mal varlığımla BTC satın alırdım diyecekleri tahmin ediliyor. Şuan itibariyle ise yatırımcılar alım yapmaya korkuyor.

FTX krizi sonrasında kripto para sektöründe birçok FUD ortaya çıktı. Crypto.com, Huobi veya Gate.io borsalarını hedef alanlar umduklarını bulamadılar.

Digital Currency Group’un (DCG) alt şirketi olan Grayscale, son günlerde FUD operasyonu düzenleyen isimlerin hedefinde olduğu görülmekte. Her ne kadar Genesis‘de sorun olsa da, Grayscale’de bir sıkıntı olmadığı bugün itibariyle netleşti.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamasında, Grayscale adına 635 bin adet Bitcoin tuttuğunu doğruladı.

Bu yapılan açıklamaların ardından boğaların tekrardan direnişe geçmesi dikkat çekti. Günlerdir düşüş yaşayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), halen toparlanmayı başaramamış durumda.

Bitcoin’de (BTC) Son Durum Ne?

Son dakikalara baktığımızda ise Bitcoin’in 15.890 dolar noktasından tepki almayı başararak tekrardan yönünü yukarı çevirdiği görülebiliyor.

Çok zor günlerden geçen BTC, ilerleyen saatlerde yeniden kötü bir gelişme ortaya çıkmaması halinde 16.500 dolar seviyelerine ulaşabilir.

Son saatlerde yüzde 2’den fazla yükseliş yaşayan BTC, yeniden toparlanmayı başarabilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20