Borsa

Bitcoin Borsası Binance’in Duyurusu, Bu Altcoin’i Uçurdu!

Kripto para sektöründeki çalkantılı süreç devam ediyor. Her ne kadar FTX krizinden ötürü halen sektörde satıcılar baskın olsa da, lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) bugün yaşanan düşüşlere direniş gösterdiği görüldü.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance‘in paylaştığı bir duyuru, Dogecoin rakibi bir altcoin olarak görülen Floki Inu‘da (FLOKI) ciddi bir yükseliş getirdi.

Yarın itibariyle Floki Inu (FLOKI) ekibi, yatırımcılarının sorularını cevaplamak için Binance ile bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.

Her ne kadar yatırımcıların isteklerine rağmen Binance popüler meme coin FLOKI’yi listelemiyor olsa da, bu etkinlik durumları tamamen değiştirebilir gibi gözükmekte.

Yarın itibariyle TSİ 21.00’da başlayacak olan etkinlik, piyasanın da toparlanmasıyla birlikte Floki Inu’nun yükselmesini sağlayabilir.

Binance’in AMA Duyurusuna, Floki Inu (FLOKI) Ne Tepki Verdi?

Popüler borsa Binance’in Floki Inu ile bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek olması her ne kadar önemsiz gibi görülse de, FLOKI’nın bu etkinlik duyurusu sonrasında yüzde 45’e yakın yükseliş yaşadığı görüldü.

Floki Inu’nın Binance’de listelenme ihtimalini artıran bu etkinlik, FLOKI yatırımcılarını sevindirmeyi başarmış durumda.

Yarın gerçekleştirilecek olan AMA etkinliğinde verilebilecek olası müjdeler, FLOKI’nın çok daha büyük yükselişler yaşamasını sağlayabilir gibi duruyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Büyük kripto para yatırımcılarının alım satım hamleleri, kripto varlıkların fiyat hareketlerini doğrudan etkilemeye devam ediyor.…

05.02.2024 - 14:13

Crypto Capo, Yeni Bir Bitcoin Fiyat Analizi Paylaştı! İşte BTC’de Yaşanacaklar..

Kripto para sektörünün en önemli analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, çok uzun bir süre…

05.02.2024 - 13:08

BİZ SÖYLEMİŞTİK: Binance’in Son Altcoin Listelemesi Sonrası Çöküş Yaşandı! İşte Sebebi..

Son saatlerde kripto para sektörünün gündeminde Binance'in Ronin (RON) isimli altcoin'i listelemesi yer alıyor. Binance'de…

05.02.2024 - 12:45

SON DAKİKA: Binance Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Son süreçte Binance listeleme söylentilerinin odak noktasında olan RONIN isimli altcoin, son gelen duyuruya göre…

05.02.2024 - 12:14

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Enflasyon Verisi Sonrası Açıklama Yaptı!

Bugün itibariyle Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisini %64.8 olarak açıkladı.…

05.02.2024 - 12:02

Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoin’i BNB Zincirine Entegre Etti, Çekimler Açıldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile yatırımcıların dikkatini…

05.02.2024 - 10:49