Altcoin

Gizli Kahraman Ripple (XRP), Sahneye mi Çıkıyor?

Kripto para sektörünün piyasa değerine göre en büyük ve popüler altcoinlerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), uzun bir süredir SEC davasından ötürü beklenen yükselişleri yaşayamayarak dip seviyelerde işlem görmeye devam ediyordu.

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Rand ise Twitter hesabı üzerinden paylaştığı analize göre, ilerleyen günlerde XRP cephesinde yukarı yönlü yeni bir trendin başlamasını beklemekte.

XRP‘nin kritik direnç seviyesi olan 0.40 doları aşmayı başardığını 289 bin takipçisi ile paylaşan anonim analist, ilerleyen günlerde popüler altcoin Ripple’da çok daha sert yükselişlerin gelebileceğini vurguluyor.

Ripple (XRP), Kripto Para Sektörünün Toparlanmasını Sağlayabilir mi?

Her ne kadar XRP 2017 – 2018 yılındaki boğa sezonunda devasa bir yükseliş yaşamış olsa da, son yıllarda eski popülerliğini kaybetmiş durumda.

Halen aktif olarak en fazla anlaşması bulunan ve en çok kullanılan bir altcoin olan Ripple, SEC davasını kazanmasıyla birlikte tekrardan kripto para sektörüne yeni bir geri dönüş yapabilir.

Her ne kadar Ripple maksimalistleri XRP‘nin kripto para sektörünü tümden değiştireceğine inanıyor olsa da, şimdilik beklenen gelişmelerin yaşanması çok zor gibi gözükmekte.

Öncelikle dava ve soruşturmaları atlatması gereken popüler altcoin XRP ancak bu sorunlarının çözülmesiyle birlikte tekrardan eski günlerdeki gibi devasa yükselişler yaşayabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30