Avalanche (AVAX)

Ethereum (ETH) Rakipleri Tekrardan Boğayı Başlatacak mı?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin geldiği görülüyor. 22.800 dolar desteğini kaybeden Bitcoin, ilerleyen günlerde bu seviyeyi aşamaması halinde tekrardan 20 bin dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

Yatırımcılar ise bu dönemde Bitcoin‘den ziyade altcoinlere odaklanmış durumda. Her ne kadar Ethereum rakibi olarak görülen Avalanche ve Solana son günlerde kötü performans veriyor olsa da, bu ürünler ilerleyen süreçte sert yükselişler yaşayabilir.

Hadi gelin birlikte günlük kapanış öncesi Türk kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği AVAX ve SOL‘un kritik seviyelerine birlikte göz atalım:

AVAX İçin Son Durum Ne?

Haberimizin yazıldığı esnada 23 dolar seviyelerinden işlem gören popüler kripto para birimi olan AVAX, kritik bir destek seviyesi olan 20 doların üzerinde tutunmakta.

An itibariyle 2’li tepe görüntüsü oluşturan Avalanche, 26 dolar seviyelerinde bulunan direnci aşmasıyla birlikte 40 dolara kadar bir yükseliş yaşayabilir.

Olası bir satış dalgasında 20 dolara gerilemesi beklenen AVAX, 2’li tepenin destek çizgisini kaybetmesi durumunda ise 15 dolara kadar bir düşüş yaşaması yüksek bir ihtimal olarak görülmekte.

Solana İçin Son Durum Ne?

Geçtiğimiz günlerde yine saldırılar ile karşı karşıya kalan Solana, bu süreçten en az zarar ile kurtulmayı başardığı görülüyor.

Yayın saati itibariyle yükselen trend seviyelerinde yer alan SOL, AVAX‘a benzer bir şekilde 2’li tepe formasyonu oluşturmuş durumda.

İlerleyen günlerde 37 doların altında günlük kapanışlar yapması halinde 30 dolara kadar gerileyeceği tahmin edilen SOL, 45 doları aşması durumunda ise 77 dolara kadar bir yükseliş yaşayabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda Sert Yükseliyor! Sebebi Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni güne fazlasıyla iyi başladı. Dün itibariyle ABD enflasyon…

14.02.2024 - 12:26

Akıllı Bir Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

14.02.2024 - 11:45

Beklenen An Geldi: Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! İşte Ayrıntılar..

Airdrop dendiğinde akıllara gelen ilk isim olan Starknet (STRK), çok uzun bir süredir kripto para…

14.02.2024 - 11:09

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33