Haberler

”Gelecek Yıl Her Şey NFT Olacak!” Sözün Sahibi, USDC’nin Şefi Rachel Mayers!

USDC stablecoin ihraç eden ve küresel çapta hizmet veren fintech şirketi Circle’nin ürün şefi Rachel Mayers, gelecek yıla kadar ”her şeyin NFT’ye dönüşeceğini” inanıyor. Rachel Mayers, bir mobil yatırım platformu olan Trigger Finance’nin kurucu ortağı ve CEO’suydu ta ki Trigger platformunun 2017 yılında Circle tarafından satın alınana kadar.

Başarılı bir eğitim derecesine sahip olan Mayers, MIT Üniversitesini lisans düzeyinde matematik okuyarak bitirdi. Ayrıca Cornell Üniversitesini bilgisayar bilimi mühendisliği alanında, yüksek lisans derecesinde tamamladığı bilinmekte.

USDC erişimine hayat veren Rachel Mayers’in sözlerinin piyasadaki etkisi, tıpkı özgeçmişi kadar dikkate alınıyor. USDC token iştiraki ve kariyeri söylemlerini piyasada etkili kılıyor.

Gelecek Yıl Her Ürünün NFT’si Olacak

Değiştirilemez tokenlerin (NFT) 2021 yılında çok iyi bir ivme kazandığını ve geniş kitleler tarafından oldukça hızlı benimsendiğini ifade eden Rachel Mayers, NFT benimsenmesinin 2022 yılında da katlanarak devam edeceğine inanıyor.

”NFT’lerin kullanım alanları genişlemeye devam edecek. 2021 yılında dijital koleksiyonların ve sanatın şirketler için ana kullanım durumu olduğunu gördük. Ancak 2022 yılında NFT’lerin kullanım alanlarının katlandığını göreceğiz.”

“GameStop ve Eleven gibi perakendecilerin, gerçek hayattaki fiziki ürünleri müşterilerine teşvik etmek amacıyla NFT’ler kullandığını ve içerik oluşturucuların vitrinlerinden kitleleri çekmek için yararlandığını göreceğiz.”

“1Markalar ve içerik oluşturucular NFT’leri, ödüllendirme, içerik dağıtma veya sadakatli müşterilerine bir jest olarak dağıtabilir.”

“Bu durum blokchain teknolojisinin getirdiği yeniliklere, şirketlerin uyumlu pazarlama ve reklam stratejisi geliştireceğine işaret ediyor. Dolayısı ile gelecek yıl her şeyin bir NFT hali olacak.”

En Son Yazılar

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38