Cardano (ADA)

ETH’nin Rakibi Cardano’dan (ADA) Ethereum İtirafı: Rekor Gelebilir

Ethereum kurucu ortağı olan ancak daha sonra Cardano (ADA) projesini hayata geçirerek yoluna devam eden Charles Hoskinson, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hoskinson, Ethereum kurucu ortağı Vtailik Buterin’in servetinin ve büyük şirketlerin desteğinin, ETH’nin gelişimini destekleyeceğini düşünüyor.

Cardano ve Ethereum’un Zirve Anları

Ünlü isim, Ethereum’un yükselmeye devam edeceğini vurguladıktan sonra bunun için bir tarih bile verdi. ETH’nin gelişiminin 2022 yılının sonu veya 2023 yılının başında zirve yapacağını ve o tarihe kadar devam edeceğini belirten Hoskinson, Cardano için ise başka bir plana sahip.

Tecrübeli CEO, ADA’nın da bu süreçte yükseleceğini ancak asla gelişimin zirve yapıp durmayacağını vurguladı. Ünlü isme göre Cardano’nun gelişimi devam edecek ve milyonlarca insanı etkileyerek ilerleyecek.

Bloomberg’e konuşan Hoskinson, 2023 yılının aslında kripto para sektörü için kritik olacağını düşünüyor. Ethereum’un teknolojisi ve aynı zamanda Buterin’in gençliği ile serveti sayesinde ETH’nin parlak geleceğe sahip olduğunu belirten Hoskinson, bunun inkar edilemez olduğunun altını çizdi.

“Vitalik genç bir çocuk. o, gençliğini ve servetini bu gibi şeylerde kullanacak ve ekosistem için doğru olanı yapacak. bununla ilgili çalışan consensys gibi çok fazla şirket ve kişi de var ve büyük şirketler de bunu destekliyor.

ÇOK FAZLA PARASI VE İŞGÜCÜ OLANLAR ETH’Yİ DESTEKLİYOR. BU TİP BİR İVMEYE SAHİPSENİZ BİR önemli ŞEYLER KESİNLİKLE OLACAKTIR.”

ADA’nın ise direkt olarak devletlerin desteğini alacağını ve farklı halklar tarafından kullanılacağını belirten Hoskinson, yatırımcılara umut verdi.

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57