Ethereum (ETH)

Ethereum ve Bu Altcoin, Günün En Çok Düşen İsimleri Oldu!

Amerika Merkez Bankasının (FED) olası 75 baz puanlık faiz artışları nedeniyle sert bir şekilde değer kaybeden Bitcoin (BTC) ve kripto paralar, halen dip seviyelerden net bir dönüş yaşayamamış durumda.

İlerleyen dönemlerde her ne kadar birçok analist ve ekonomist kripto paraların yukarı yönlü bir trend başlatacağını iddia ediyor olsa da, FED’in hamlelerinin bu yükseliş serüvenine izin vermesi beklenmiyor.

Bitcoin‘in yüzde 15’den fazla bir düşüş yaşadığı bu günde, altcoinler iyi bir şekilde direnişe geçtiği görülüyor. Bu direnişin ise Bitcoin dominance tablosunda yaşanan düşüşlerden kaynakladığı tahmin edilmekte.

Hadi gelin bugün itibariyle ilk 100 kripto para içerisinde en fazla değer kaybeden Ethereum ve Tron‘un ilerleyen günlerde karşılaşabileceği senaryolara birlikte göz atalım:

Ethereum, İlerleyen Günlerde Hangi Senaryolar İle Karşı Karşıya Kalabilir?

Haberimizin yazıldığı esnada 1240 dolar seviyelerinden işlem gören Ethereum, çok kritik bir destek seviyesinin üzerinde konumlandığı dikkat çekiyor.

Bugün özelinde %20’den fazla değer kaybeden Ethereum, ilerleyen günlerde 1200 dolar seviyesini aşağı yönlü kaybetmediği sürece, tekrardan yukarı yönlü tepkiler verebilir gibi gözükmekte.

Aşağı yönlü kırılımın gelmesi halinde 1000 dolar seviyelerini takip edebilecek olan okurlarımız, olası yükselişlerde ise 1500 dolar seviyesini takip edebilirler.

Tron İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.064 dolar seviyelerinde konumlanan TRX, ABD dolarına stablecoini olan USDD‘nin zarar görmesi sonucu sert bir düşüş yaşadı.

An itibariyle kritik formasyonun alt trend bölgesinden destek almayı başaran Tron, ilerleyen günlerde 0.10 dolar direnç seviyesine kadar yükselebilir.

Yükselen trendini kırması halinde ise 0.05 dolara gerilemesini beklediğimiz TRX, ilerleyen süreçte temel anlamdaki sorunları çözerek tekrardan yükselişe başlayabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04