Bitcoin (BTC)

Bitcoin’de Düşüşler Yeniden Başladı! Yatırımcılar, Hangi Seviyeyi Takip Etmeli?

Lider kripto para birimi olan Bitcoin, son zamanların en kötü günlerinden bir tanesini geçiriyor. Gün içerisinde %15’ten fazla değer kaybeden BTC, halen yoğun satıcı baskısını kıramamış durumda.

Son saatlerde tekrardan düşüşe başlayan Bitcoin, tekrardan dip seviyesi olan 22.600 dolar seviyelerine yaklaştı. Bu kadar volatil düşüşlerin yaşanması her ne kadar ayı sezonunun dip seviyelerine ulaştığımızın bir sinyali olsa da, balinalar halen lider kripto parayı satın almamakta.

Gün içerisinde yaşanan düşüşlerde balina aktivasyonu yükseliş yaşadığı görüldü. Kripto piyasasında aktif rol alan devasa yatırımcılar, lider kripto para biriminin dönüş yaşaması için gerekli alımları halen gerçekleştirmedi.

Bitcoin’de Yatırımcılar Hangi Seviyeleri Takip Etmeli?

İlerleyen saatlerde ise Bitcoin‘in tekrardan 22.600 dolar seviyelerinin altına inmesi, 20 bin dolar major desteğine kadar bir düşüş başlatabilir.

Olası bir tepki yükselişinin başlayabilmesi için ise Bitcoin‘in 23.700 dolar direncini aşması gerekmekte. Bu direncin hacimli bir şekilde kırılması, 25 bin dolara bir yükseliş yaşanmasını sağlayabilir.

22.600 dolar ve 20 bin dolar desteklerinin kaybedilmesi ise kripto piyasası için çok daha büyük çöküşlerin ilk sinyali olması beklenmekte.

Okurlarımızın volatilitenin bu denli yükseliş yaşadığı dönemlerde yatırımlarına stop koymayı ihmal etmemeleri gerekiyor. FED‘in faiz kararı sonrası çok daha sert hareketler sergileyebilecek olan BTC, halen tehlikeli seviyelerden işlem görüyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42