Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) Devasa Altcoin Rallisini Her An Başlatabilir!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemlerde çok ciddi sıçramalar yapmayı başarmış gibi gözüküyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile birlikte değer kazanan ETH, yatırımcıları heyecanlandırıyor.

Her ne kadar Bitcoin ve Ethereum değer kazansa da, yatırımcılar altcoin rallisi bekliyor. 2022 yılında yaşanan çöküşlere direnen yatırımcılar, bu ralliyi sonuna kadar hak etti.

Ethereum pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 03.00’da haftalık kapanışı gerçekleştirecek. Bir aksilik olmaması halinde 1.700 doların üzerinde bir kapanış yapacak olan ETH, önemli bir direnç seviyesini aşmış olabilir.

Kripto para yatırımcılarının beklediği devasa altcoin rallisinin başlayabilmesi için ise Ethereum’un öncelikle 2 bin dolar seviyesinin üzerinde bir haftalık kapanış yapması gerekiyor.

Önümüzdeki 36 saat içerisinde ETH’nin 2 bin doları aşmayı başarması, düşük piyasa değerine sahip altcoin’lerin önümüzdeki hafta beklenen çıkışları yapmasını sağlayabilir.

12 Nisan tarihinde Ethereum’da Şangay yükseltmesi gerçekleşecek. Bu yükseltme öncesinde değerine değer katabilecek olan ETH, yükselişleri ile birlikte Bitcoin dominans tablosunun düşüşe geçmesini sağlayabilir.

Son dönemlerde yaşadığı sert yükselişlerle altcoin’lerin yükselişlerini engelleyen BTC hakimiyeti, ilerleyen günlerde tekrardan düşüşe başlayabilir.

Kar marjından ötürü Bitcoin ve Ethereum’dan çok, düşük piyasa değerine sahip altcoin’leri tercih eden yatırımcılar, bekledikleri kazancı elde etmeyi başarabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • RALLİ GAZINA GELMEYİN ALTCOINLER RALLI YAPAMAZ, BÖYLE MANİPÜLASYON YAPARAK INSANLARI YINE IÇERİ ALACAKLAR

En Son Yazılar

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40