Bitcoin (BTC)

Eski Coinbase CTO’su: Bitcoin 90 Gün İçinde 1 Milyon Dolar Olacak!

Kripto para sektöründeki heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) tekrardan yükselişe geçmesi, altcoin‘lerin de değer kazanmasını sağlarken, yatırımcılar arasında bu yükseliş trendinin bir ralliye dönüşüp dönüşemeyeceği tartışılıyor.

Risk sermayesi yatırımcısı ve devasa kripto borsası Coinbase‘in eski CTO’su Balaji Srinivasan, Bitcoin’in (BTC) değerinin önümüzdeki 90 gün içinde 1 milyon dolara yükseleceğine dair bir iddiaya girdi.

Yatırım şirketi Andreessen Horowitz’in ortağı Balaji Srinivasan, bu tahmini dijital dolar gelişmelerine bağlıyor. Bankacılık krizi sonrasında stablecoin‘lerin dijital dolara dönüştürüleceğini düşünen Srinivasan, bu esnada ise vatandaşların BTC’ye akın etmesini beklemekte.

Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin ilerleyen süreçte 30 bin, 35 bin veya 40 bin dolar seviyelerine kadar değer kazanabilecek olsa da, Srinivasan’ın tahmini çok uçuk gibi gözükmekte.

Önümüzdeki 10-20 yıl içerisinde Bitcoin 1 milyon dolar seviyelerini elbette ki hedefleyebilir ancak 90 gün gibi kısa bir süre içerisinde böyle bir yükselişin yaşanması çok ütopik gözüküyor.

3 ay içerisinde vatandaşların yoğun bir şekilde BTC satın alacağını vurgulayan Srinivasan, ABD, Orta Doğu ve AB’de dahil olmak üzere birçok egemen devletin hükümetlerinin de merkez bankasındaki rezervlerini BTC’ye çevireceğini düşünmekte.

Büyük bir Bitcoin maksimalisti olan Balaji Srinivasan, yaptığı çıkışlar ve tahminler ile birlikte kripto gündeminde kalmaya devam etmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Dev Bitcoin Borsası, Starknet’i (STRK) Listeleyecek!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre dev kripto para borsası OKX, airdrop kampanyasıyla gündem olan Starknet…

14.02.2024 - 13:02

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda Sert Yükseliyor! Sebebi Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni güne fazlasıyla iyi başladı. Dün itibariyle ABD enflasyon…

14.02.2024 - 12:26

Akıllı Bir Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

14.02.2024 - 11:45

Beklenen An Geldi: Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! İşte Ayrıntılar..

Airdrop dendiğinde akıllara gelen ilk isim olan Starknet (STRK), çok uzun bir süredir kripto para…

14.02.2024 - 11:09

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42