Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), 2 Trilyon Dolarlık Piyasa Değerine Ulaşabilir mi?

Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), basın saati itibarıyla 260 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. ETH’nin rekor kırdığı ve 4.300 dolar seviyesine ulaştığı anlarda bile ETH’nin toplam piyasa değeri 1 trilyon doların üzerini görmedi.

Buna karşın lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) neredeyse 1,5 trilyon dolar seviyesine kadar ulaşarak zoru başardı. Uzmanlar ise sıradaki trilyonluk varlığın ETH olabileceğini düşünmekte.

Sigel’a Göre Ethereum 2 Trilyon Doları Görebilir

Ünlü kripto para analisti Matthew Sigel, Ethereum’un birkaç yeni gelişme sayesinde 2 trilyon dolarlık piyasa değerine kolaylıkla ulaşabileceğini düşünüyor. Sigel, son dönemde Ethereum’a atfedilen güvene bakıldığında aslında bu tahmininin hiç de sürpriz olmadığını vurguladı. Sigel’e göre yakında ETH fiyatının 20.000 dolara ulaştığı görülebilecek.

Sigel, ETH fiyatının en iyi ihtimal gerçekleştiğinde ve her şey ETH lehine gittiğinde 2 trilyon doları görebileceğini vurguluyor. Analist, işler normal bir şekilde ilerlerse de ETH fiyatının 10.000 dolar, ETH’nin toplam piyasa değerinin ise 1 trilyon dolar üzerine çıkmasını beklemekte. Analiste göre bu gelişme ise önümüzdeki boğa piyasasında yaşanabilir. Sigel, ETH’nin BTC’yi geçip geçmeyeceği konusunda yorum yapmasa da ünlü milyarder Mike Novogratz dün yaptığı röportajda BTC’nin kesinlikle ETH tarafından geçilebileceğini vurguladı.

Ethereum’un sahip olduğu DeFi teknolojisi ve merkezsiz finans altyapısı, kesinlikle bunu BTC gibi kripto paralardan ayırıyor. Şu an için ETH ağını kullanan milyonlar olduğu tahmin ediliyor.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28