Ethereum (ETH)

Dikkat: Ethereum’da (ETH) Çarpıcı Veriler Ortaya Çıktı!

Lider altcoin Ethereum (ETH) her ne kadar Merge birleşmesinin ardından ciddi miktarda değer kaybetmiş olsa da, son dönemlerde bu satıcı baskısını bir nebze de olsa kırmayı başarmış durumda.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan Santiment ise dakikalar önce Ethereum hakkında kritik verileri resmi Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Her ne kadar yatırımcılar Ethereum’un sert bir şekilde düşüş yaşamasının ardından uzun bir süre toparlanmasını beklemese de, bazı kritik metrikler durumun pek öyle olmadığını gösteriyor.

Merge birleşmesinin ardından kripto para borsalarındaki ETH sayısı sert bir şekilde yükselmiş olsa da, son günlerde tekrardan düşmeye başlamış durumda.

Yatırımcılar, Ethereum’un bu seviyelerden diğer yatırım araçlarına göre “ucuz” olduğunu düşünüp, soğuk cüzdanlara çekmeye devam ediyor.

Devletlerin Proof of Stake konsorsiyumunun ardından sonra Ethereum hakkında olumlu açıklamalarda bulunmuş olması, ETH yatırımcı sayısını tekrardan artırmaya başladı.

Ethereum cüzdan adresi sayısının tekrardan pik yapmaya başlaması ise ilerleyen günlerde yeni bir ETH yükselişini başlayabileceğini işaret etmekte.

Geçtiğimiz dönemlerde 1.000 dolar seviyelerinden 2 bin dolara kadar bir yükseliş yaşayan lider altcoin, önümüzdeki günlerde tekrardan benzer hamleler sergileyebilir.

Ekim ayı özelinde Bitcoin‘in de yukarı yönlü hamleler yapmaya başladığını da göz önüne koyarsak, Ethereum ve altcoin yatırımcıları için güzel günlerde yaklaşıyor olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Merhaba bu yorumları yaparken gerçekten yaşanan zararın bilgisine vakıf olarak mı yapiyorsunuz. Ne değer kazanması dikkatli incelerkisiniz ltfn..

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05