Ethereum (ETH)

Devasa Borsa Kurucusu: “Bu Tarihte, Ethereum (ETH) 3 Bin Dolar Olabilir”!

Dünyanın en büyük türev kripto para borsaları arasında yer alan BitMex’in Kurucusu ve eski CEO’su Arthur Hayes, lider altcoin Ethereum (ETH) hakkında yükseliş yönlü tahminler yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında Ethereum’un yıl sonuna kadar 10 bin dolar seviyesine ulaşacağını iddia eden Hayes, bu tahminiyle yatırımcıları heyecanlandırmış olsa da, başarılı olamamış gibi duruyor.

Merge birleşmesi öncesinde ise Arthur Hayes bu tahmininde bir değişikliğe gitti. ETH 2.0’ın 15 Eylül tarihinde başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından lider altcoin’in 3 bin dolara ulaşacağını aktaran BitMex CEO’su, yatırımcıları yine heyecanlandırıyor.

Bu hafta itibariyle Ethereum geliştiricileri Bellatrix güncellemesini etkinleştirdi ve başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağladı.

Ethereum 2.0’a geçişin gerçekleşmesinin ardından borsalar üzerinde ETH sayısının azalmasını bekleyen Hayes, bu azalmanın ise lider altcoin’in fiyatı için itici bir güç olabileceğini söylüyor.

“DeFi projelerine olan ilgide bir düşüş olmadıkça, Ethereum’a olan talep artmaya devam edecek.”

“Bu nedenle, kripto para piyasasındaki ayı sezonuna ve ABD Federal Rezervinin enflasyonu frenlemek için faiz oranlarını yükseltmesine rağmen eth’nin fiyatı artmalı.”

Amerikan Merkez Bankasının (FED) hamlelerine rağmen lider altcoin’in yükseliş yaşayacağına inanan Hayes, yıl sonuna kadar Ethereum’un 3 bin dolar olacağını vurgulamaya devam etmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30